Search found 28 matches

by mrdebian
Sat Jul 29, 2017 6:18 pm
Forum: Administrators
Topic: persona smtp auth?
Replies: 0
Views: 403

persona smtp auth?

Hi all, I've got one account with an alias as example below: primary account: main@mydomain.com alias: admin@seconddomain.com I want to use the alias details to smtp auth from various apps that using that alias. How it works in terms of smtp auth? Can I use the admin@seconddomain.com with primary ac...
by mrdebian
Sat Jul 29, 2017 6:12 pm
Forum: Virtualization
Topic: Installing Zimbra Server on proxmox
Replies: 3
Views: 4737

Re: Installing Zimbra Server on proxmox

I'm using the latest Zimbra (Release 8.7.11_GA_1854.RHEL7_64_20170531151956 RHEL7_64 FOSS edition) on Proxmox 5 under a LXE container with no problem at all and is been a very busy email server with about 10k of emails in a daily basis.
The container however is configured with 32GB of RAM and 8 cores.
by mrdebian
Wed Mar 23, 2016 6:33 pm
Forum: Administrators
Topic: Sender address rejected: not owned by user
Replies: 6
Views: 2892

Sender address rejected: not owned by user

Hi, I've got serverA using smtp auth via serverB which is the Zimbra server. User details are fine and I've setup my app to use same user auth and FROM field but I'm always getting the following error: zimbra1 postfix/smtps/smtpd[10242]: NOQUEUE: reject: RCPT from mydomain.com[my ip]: 553 5.7.1 <sup...
by mrdebian
Wed May 13, 2015 2:24 pm
Forum: General Questions
Topic: From: address on an external account shows always the primary email and not the external?
Replies: 2
Views: 228

From: address on an external account shows always the primary email and not the external?

Hi all, I've got the primary account/email which is user1@mydomain.com Then I've added an external email like user2@my2domain.com When I'm sending from the external account, it always appear on the From field the primary email user1@mydomain instead of the account I'm actually sendin...
by mrdebian
Fri Sep 30, 2011 1:02 am
Forum: Administrators
Topic: import .tgz after been exported via terminal
Replies: 1
Views: 166

import .tgz after been exported via terminal

Hi all,I've managed after a long time to download 2 mailboxes .tgz files from a very slow VPS and want to import them to a new Zimbra installation. I tried via migrate wizard but it fails (where can I see the logs for this failure?) and looking for a command to import them via terminal.Any help ...
by mrdebian
Sat Aug 27, 2011 1:28 pm
Forum: Administrators
Topic: Relay for multiple domains
Replies: 2
Views: 271

Relay for multiple domains

I forgot to mention that all emails need to be stored in the original email servers and just forward a copy of them to the Zimbra.I read already the wiki pages about the smtp authentication and transport tables, I just can't find anywhere if I can store the emails to the original servers and jus...
by mrdebian
Sat Aug 27, 2011 4:01 am
Forum: Administrators
Topic: Relay for multiple domains
Replies: 2
Views: 271

Relay for multiple domains

Hi all,I've got around 20 domains on different mail servers (postfix, exchange, gmail etc) and want to forward all of them into a local Zimbra email server (with dyndns dynamic domain) in order to give my users sharing options for calendar & contacts. Users must be able to send email through...
by mrdebian
Thu Aug 04, 2011 12:35 am
Forum: Administrators
Topic: Network edition to Opensouce and migration to other server
Replies: 1
Views: 173

Network edition to Opensouce and migration to other server

Hi all,I've got the network edition installed (latest version) and will downgrade to the open source due to not need anymore the network edition. After that, I will need to migrate the whole zimbra installation to another server (with lower spec) with same OS installed; that is Ubuntu.Do I need ...
by mrdebian
Fri May 06, 2011 6:53 am
Forum: Administrators
Topic: Error "Unrecognized SSL message, plaintext connection?"
Replies: 5
Views: 556

Error "Unrecognized SSL message, plaintext connection?"

[quote user="amnesia"]Any admins online or anybody know how to resolve this?[/QUOTE]
Anyone found a solution on this?
by mrdebian
Fri Apr 29, 2011 1:46 am
Forum: Administrators
Topic: 6.0.7 and POP with TLS
Replies: 5
Views: 379

6.0.7 and POP with TLS

I've got the same problem on 7 version. Anyone with a solution?

Go to advanced search