Search found 37 matches

by portscanner
Sun Apr 14, 2019 5:54 pm
Forum: Administrators
Topic: Need Help..How to disable Weak Cipher Suites and TLSv1.0
Replies: 2
Views: 3612

Re: Need Help..How to disable Weak Cipher Suites and TLSv1.0

I know I am a little late to the party - assuming you have zmproxy installed - what worked for me was zmprov modifyConfig zimbraReverseProxySSLCiphers '!AES128-SHA256:!AES128-SHA:!CAMELLIA256-SHA:!CAMELLIA128-SHA!AES256-SHA:!AES256-SHA256:!AES256-GCM-SHA384:!AES128-GCM-SHA256:!ADH:!eNULL:!aNULL:!DHE...
by portscanner
Fri Dec 09, 2016 3:56 pm
Forum: General Zimbra Feedback
Topic: Why I am thinking about quitting Zimbra
Replies: 5
Views: 3671

Re: Why I am thinking about quitting Zimbra

I am also tired of fighting to buy a license for Zimbra. It is almost like they dont want to sell the product. I am going to try the sales@zimbra.com email address listed above.
by portscanner
Sat Mar 12, 2016 7:45 am
Forum: General Questions
Topic: Wrong attachment file extension recognized by Zimbra
Replies: 6
Views: 3121

Wrong attachment file extension recognized by Zimbra

I found the error. You need to put



%%uncomment VAR:zimbraMtaBlockedExtension%%/x-apple-part-url="?(.*).com"?$/

%%uncomment VAR:zimbraMtaBlockedExtension%% IGNORE



into



/opt/zimbra/conf/postfix_header_checks.in



and execute



postfix reload
by portscanner
Tue Mar 08, 2016 7:56 pm
Forum: General Questions
Topic: Wrong attachment file extension recognized by Zimbra
Replies: 6
Views: 3121

Wrong attachment file extension recognized by Zimbra

This issue still occurs in Zimbra 8.6 OSS edition There appears to be some version of some iPhones that put a header in the email with the following format: Content-Type: image/png name=email_logo.png x-apple-part-url="part22.05080008.04000601@mydomain.com" where mydomain.com is their ISP ...
by portscanner
Wed May 28, 2014 10:48 am
Forum: Mobility
Topic: Cannot get iPad / Active Sync to work
Replies: 0
Views: 687

Cannot get iPad / Active Sync to work

I am running zcs-NETWORK-7.2.6_GA and I am trying to get the iPads to check email. I followed the instructions at Zimbra Mobile Installation and Setup for iPhone - Zimbra :: Wiki but the iPad says it cannot get any mail. Email works fine using Imap, web (https), and the Zimbra Connector for Outlook....
by portscanner
Tue Nov 19, 2013 7:17 am
Forum: Administrators
Topic: 3 accounts cannot pop email via proxy server - remaining 250 + accounts work fine
Replies: 1
Views: 359

3 accounts cannot pop email via proxy server - remaining 250 + accounts work fine

Update - I just noticed the log in the nginx.log has the ip address of the old mailstore2013/11/18 08:20:10 [error] 18520#0: *71 recv() failed (111: Connection refused) while reading response from upstream, client: 172.17.2.121, server: 0.0.0.0:110, login: "joe@domain.com", upstream: 172.1...
by portscanner
Mon Nov 18, 2013 1:38 pm
Forum: Administrators
Topic: 3 accounts cannot pop email via proxy server - remaining 250 + accounts work fine
Replies: 1
Views: 359

3 accounts cannot pop email via proxy server - remaining 250 + accounts work fine

Using: 7.1.4_GA_2555.RHEL6_64-20120105094542Architecture - running Centos 6.4 on all machines One machine - (zimbra1) used for ldap and logging (running snmp, ldap, proxy, logger, apache, mta, spell, memcached, store and core) no public ip addresses Two machines - (mx1 and mx2) mx servers (running m...
by portscanner
Sat Jul 06, 2013 1:45 pm
Forum: Users
Topic: Access my Zimbra account via Internet Explorer 10 in Windows 8
Replies: 10
Views: 1631

Access my Zimbra account via Internet Explorer 10 in Windows 8

Ok- I have upgraded my test server to 7.2.4 and IE10 works. Gonna upgrade my production server next.
by portscanner
Wed Jun 26, 2013 5:44 am
Forum: Users
Topic: Access my Zimbra account via Internet Explorer 10 in Windows 8
Replies: 10
Views: 1631

Access my Zimbra account via Internet Explorer 10 in Windows 8

[quote user="10330phoenix"]I don't have any problems using IE 10 on Windows 7 nor on a clean install of Windows 8 Pro against a ZCS 8.0.4 server.[/QUOTE]Is there a fix for this in Zimbra 7.x or do we have to upgrade to 8 ? I dont see a definative statement where/when this issue is reso...

Go to advanced search