Search found 6 matches

by admmcoe
Thu May 12, 2011 10:25 am
Forum: Virtualization
Topic: Error 400
Replies: 0
Views: 708

Error 400

My initial problem was the Error 400. I tried restarts and reinstallation of the appliance. During my reinstallation I'm using the same name for the appliance "ZMAIL"I see lots of FAILURES and errors in the config log. HTTP ERROR 400 Problem accessing /service/preauth. Reason: account ...
by admmcoe
Wed May 04, 2011 9:39 am
Forum: Virtualization
Topic: Zimbra Appliance Installation
Replies: 6
Views: 1306

Zimbra Appliance Installation

I didn't mean to yell Phoenix....I'm new to forums also.I have successfully installed ZIMBRA. "SERVER.MYCOMPANY.COM" on my internal network. Is it possible to have ZIMBRA run along side my current e-mail configuration using different e-mail addresses.i.e. my current config: An ISP ...
by admmcoe
Tue May 03, 2011 1:39 pm
Forum: Virtualization
Topic: Zimbra Appliance Installation
Replies: 6
Views: 1306

Zimbra Appliance Installation

"PHOENIX" Duing the installation the host name and admin email address are requested. Is this host name the FQDN of the host and should the admin email address be a known good/working email address?
by admmcoe
Tue May 03, 2011 1:32 pm
Forum: Virtualization
Topic: Zimbra Appliance Installation
Replies: 6
Views: 1306

Zimbra Appliance Installation

The question was because the machine I was given to work with has a "Home" version of windows 7 and it cannot be joined to a domain.
The home version is most likely because this is a lab setup.
I'm going to continue with installation.
by admmcoe
Tue May 03, 2011 1:01 pm
Forum: Virtualization
Topic: Zimbra Appliance Installation
Replies: 6
Views: 1306

Zimbra Appliance Installation

I'm new to Zimbra.
I've been having some installation problems and I just noticed that the server being utilized in a workgroup and not on the domain. Can the Zimbra appliance be installed on a server that is in a workgroup and not part of a domain?
by admmcoe
Tue May 03, 2011 10:32 am
Forum: Virtualization
Topic: [SOLVED] Unable to send or receive e-mail within zimbra
Replies: 1
Views: 1884

[SOLVED] Unable to send or receive e-mail within zimbra

I'm totally new to ZIMBRA VM Appliance. I'm using VMPlayer to test the Z-Appliance.We set up an evaluation instance of Zimbra Collaboration Suite Appliance on our local area network. We are running ZCA on our local network wehre we also have our corporate mail server. To avoid disrupting exi...

Go to advanced search