Search found 6 matches

by egyptiantech
Wed Jun 19, 2019 2:06 pm
Forum: Administrators
Topic: CVE-2019-9670 being actively exploited
Replies: 248
Views: 200863

Re: CVE-2019-9670 being actively exploited

I noticed that my FW caught the following trying to be uploaded as "/asdf/wl_41mx.zip" to my 8.6 server. The file was flagged as Unix.Packed.Coinminer-6856324-0(e03943dd5c5de98ca94043576aeb909c:999112) and was attempted twice over the course of about 8 hours by the same IP.
by egyptiantech
Mon Nov 14, 2011 4:34 pm
Forum: Administrators
Topic: Server Statistics showing incorrect dates
Replies: 0
Views: 151

Server Statistics showing incorrect dates

Hi everyone. I am running two totally different zimbra machines, both with SLES 11, one enterprise license and the other is free; however, both are experiencing the same issue with the server statistics when calculating the disk usage. I've attached an image to illustrate: http://mail.egyptiante...
by egyptiantech
Sun Sep 25, 2011 10:35 am
Forum: Administrators
Topic: Zimbra Disk stats
Replies: 1
Views: 331

Zimbra Disk stats

Hi everyone, I searched for this issue a bit but did not find a problem/answer similar to mine, so sorry if this has been answered before: I'm running a Zimbra 7 network edition server on a Suse 11 64-bit host. The other day, I added a volume to the server to pull off some old email as a seconda...
by egyptiantech
Tue Jun 14, 2011 10:14 am
Forum: Administrators
Topic: Multiple SSLs for single domain
Replies: 5
Views: 383

Multiple SSLs for single domain

awesome, I'll give it a try! Thanks!
by egyptiantech
Fri Jun 10, 2011 4:29 pm
Forum: Administrators
Topic: Multiple SSLs for single domain
Replies: 5
Views: 383

Multiple SSLs for single domain

Any ideas on a different way I should do this?
by egyptiantech
Thu Jun 09, 2011 9:18 am
Forum: Administrators
Topic: Multiple SSLs for single domain
Replies: 5
Views: 383

Multiple SSLs for single domain

Greetings everyoneI've been searching the forum for a while and can't seem to find a post that answers my particular question, so I was hoping you might enlighten me.I have a ZCS 7.1 Server Running on SLES 11 with only one domain: mail10.mydomain.comThat is what I have my SSL registered to.F...

Go to advanced search