Search found 6 matches

by luisfdeleon
Mon Sep 26, 2011 9:20 pm
Forum: Administrators
Topic: Zimbra not sending mails
Replies: 4
Views: 453

Zimbra not sending mails

The problem is solved, it was a combination of correcting the zimbraMtaMyNetworks and LDAP configuration. thks for the help
by luisfdeleon
Mon Sep 26, 2011 4:37 pm
Forum: Administrators
Topic: Zimbra not sending mails
Replies: 4
Views: 453

Zimbra not sending mails

[quote user="10330phoenix"]Did you try a forums search? site:zimbra.com +"MESSAGE_NOT_DELIVERED" - Yahoo! Search Results[/QUOTE]
Thanks does links were of great help. I still have problems but I suspect that it has to do with he ldap. So on to the next stage of my problem.
by luisfdeleon
Mon Sep 26, 2011 12:00 pm
Forum: Administrators
Topic: Zimbra not sending mails
Replies: 4
Views: 453

Zimbra not sending mails

Hi, Im experiencing a problem with ZCS today. Every time I try to send an email I get the following error message:method: [unknown] msg: Invalid address: @gmail.com. com.zimbra.cs.mailbox.MailSender$SafeSendFailedException: MESSAGE_NOT_DELIVERED; chained exception is: com.zimbra.cs.mailclient.smtp.I...
by luisfdeleon
Mon Sep 19, 2011 8:54 pm
Forum: Administrators
Topic: zmbackup delete is making the server crash
Replies: 0
Views: 219

zmbackup delete is making the server crash

Im having a big problem and I don't know how to fix it. Right now the zimbra server is at 87% capacity. I figure out that the backup files were the primary reason of this. So I decided to delete all previous backup up to 7 days ago. I tried using the "zmbackup --delete 7d" command but ...
by luisfdeleon
Fri Aug 12, 2011 5:32 pm
Forum: Zimlets
Topic: Blackboard on Zimbra?
Replies: 0
Views: 165

Blackboard on Zimbra?

Hi, Im new at Zimbra and I just have a few questions:Is there a Blackboard Zimlet or is there any way to integrate Blackboard to Zimbra? I have search for information but the only info I was able to find was of people trying to replace BB with Zimbra. What Im trying to do is to combine both. Is it t...
by luisfdeleon
Wed Aug 03, 2011 12:02 am
Forum: Virtualization
Topic: Problem with ZCA6 Admin tab
Replies: 2
Views: 910

Problem with ZCA6 Admin tab

I finish installing and configuring ZCA6, I have all services up and running, but the admin console is not loading. Any idea why this is happening?

Go to advanced search