Search found 15 matches

by Brotherbbad
Mon Dec 01, 2014 8:36 am
Forum: Administrators
Topic: Zimbra 7.2.7... how can I reset Spamassassin to defaults?
Replies: 0
Views: 238

Zimbra 7.2.7... how can I reset Spamassassin to defaults?

Hi All, First I'm kinda new to the whole email admin thing... and still haven't gotten the hang of it all.  So, please go easy on me.  Over the weekend I upgraded from Ubuntu 8.0.4 LTS 32 bit Zimbra 6.0.14_GA to Ubuntu 8.0.4 LTS 32 bit Zimbra 7.2.7_GA (our hardware is old so Zimbra...
by Brotherbbad
Tue Oct 15, 2013 7:13 am
Forum: Administrators
Topic: How to Change submission port
Replies: 0
Views: 241

How to Change submission port

Hello,I have a small problem, or at least what seems like a small problem... When I installed zimbra a few years ago I was using H-Mail server on a Windows machine... I knew nothing about email and the way it worked. I was thrown into the admin job as we were getting screwed by our hosting company.....
by Brotherbbad
Wed Sep 18, 2013 6:27 am
Forum: Administrators
Topic: Zimbra running as root
Replies: 2
Views: 370

Zimbra running as root

H Bill, Thanks for the timely reply. Sorry for not posting more complete information on the issue, but I wasn't sure what would be relevant. The script that I'm using came from this thread: http://www.zimbra.com/forums/administrators/15275-solved-yet-another-backup-script-community-version.h...
by Brotherbbad
Tue Sep 17, 2013 7:59 am
Forum: Administrators
Topic: Zimbra running as root
Replies: 2
Views: 370

Zimbra running as root

Hi all,I've been fighting with an issue for the past several weeks and I can't figure out what is happening. I've had the FOSS edition up and running now for well over 1 year without any problems... I've been running the backup script provided here. This has also been working without...
by Brotherbbad
Thu Sep 12, 2013 7:55 am
Forum: Administrators
Topic: [SOLVED] Yet Another Backup Script for Community Version
Replies: 662
Views: 46593

[SOLVED] Yet Another Backup Script for Community Version

Hi All,After about a solid year of Running the backup script with a hitch, last night it failed with Zimbra user should never be root! I restarted zimbra (sudo su zimbra && zmcontrol restart) and checked the zimbra user... I'm still root. Can someone shed some light on what could have ha...
by Brotherbbad
Wed Nov 14, 2012 1:53 pm
Forum: Administrators
Topic: [SOLVED] Yet Another Backup Script for Community Version
Replies: 662
Views: 46593

[SOLVED] Yet Another Backup Script for Community Version

Hi all, Got the User Backup script (zmDBbac.sh) up and running via the provided instructions... works like a charm. Now I'd like to test the restore methods but I'm having either severe brain damage or this is just a bit over my head.... or both.Can someone please explain to me the steps to ...
by Brotherbbad
Thu Oct 25, 2012 9:29 am
Forum: Administrators
Topic: RBL test, spf lookup failed...
Replies: 0
Views: 275

RBL test, spf lookup failed...

Hello,Ubuntu Server 8.04.4 LTS, zimbra Release 6.0.14_GA_2928.UBUNTU8 UBUNTU8 FOSS Edition.First of all, I love Zimbra and for the most part it works perfectly... and I'm sure when it does "Glitch" it's most likely my fault. I am trying to understand the log files and I'm notic...
by Brotherbbad
Fri Sep 07, 2012 8:29 am
Forum: Administrators
Topic: Statistics : No data available / no structure found for zmmtastats ??
Replies: 10
Views: 1635

Statistics : No data available / no structure found for zmmtastats ??

has anyone found a solution to this issue? I have had this going on now almost a year.... zimbra version 6.0.14_GA_2928.UBUNTU8 UBUNTU8 FOSS Edition an UBUNTU 8.0.4 LTS.
Thanks in advance.
by Brotherbbad
Wed Jul 18, 2012 8:23 am
Forum: Administrators
Topic: Sent mail not being saved in Sent folder
Replies: 2
Views: 1474

Sent mail not being saved in Sent folder

**UPDATE**After extensive searching and sifting through tons of logs looking for the cause of this issue, I found the problem. My problem was "User Error"!!! I had a "Sent" folder and a "Sent Messages" folder, (How did I miss that). I was looking in the wrong folder... ...
by Brotherbbad
Tue Jul 17, 2012 6:50 am
Forum: Administrators
Topic: Sent mail not being saved in Sent folder
Replies: 2
Views: 1474

Sent mail not being saved in Sent folder

This was working as of June, 2012... then just seemed to stop working. No Upgrades to either Zimbra or the OS. We are running Ubuntu 8.04.4 LTS, Zimbra version "Release 6.0.14_GA_2928.UBUNTU8 UBUNTU8 FOSS Edition". Very strange it seems to be across all users as I have tried to send via a ...

Go to advanced search