Search found 9 matches

by vickycpw
Fri Mar 01, 2013 7:21 am
Forum: Administrators
Topic: Sample Login Page (Copyrights Issue)
Replies: 4
Views: 563

Sample Login Page (Copyrights Issue)

I have the same question as well, anyone know about this?
by vickycpw
Mon Feb 25, 2013 6:01 am
Forum: Administrators
Topic: user-specified forwarding addresses (I'm thinking this is a bug)
Replies: 0
Views: 174

user-specified forwarding addresses (I'm thinking this is a bug)

Not sure anyone reported this before in version 8.0.2 Patch 1 (open source, CentOS 6.3 64bit)If I configure zimbraMailForwardingAddressMaxNumAddrs = 1 and zimbraMailForwardingAddressMaxLength = 4096, user still able to enter multiple email addresses if using semicolon as separator until hit zimbraMa...
by vickycpw
Sun Feb 24, 2013 8:14 pm
Forum: Administrators
Topic: Spam, ham and virus-quarantine missing in Admin GUI account list
Replies: 3
Views: 823

Spam, ham and virus-quarantine missing in Admin GUI account list

That's weird, I'm very sure those accounts are listing initially because I deleted all the accounts including admin (for playing and testing purpose).-->Why would you need to see these accounts? I thought I did some thing wrong, but from your answer this seem is normal, but finally I can vie...
by vickycpw
Sun Feb 24, 2013 10:36 am
Forum: Administrators
Topic: Spam, ham and virus-quarantine missing in Admin GUI account list
Replies: 3
Views: 823

Spam, ham and virus-quarantine missing in Admin GUI account list

Actually I did find a similar problem in forum but without answer.The spam, ham and virus-quarantine not listing in the Admin GUI account list (manage --> account) but I am very sure those accounts are exist in the system because during installation zimbra show spam/ham/virus-quarantine create witho...
by vickycpw
Fri Feb 08, 2013 6:19 am
Forum: Administrators
Topic: opendkim ldap Invalid credentials
Replies: 4
Views: 1291

opendkim ldap Invalid credentials

Finally I get the solution, this is because of the password (LDAP Replication, Ldap postfix, Ldap amavis, Ldap nginx and Ldap Bes Searcher) contain special character such like !@#$%..... Everything is running fine after I re-install and change those password to A~z and 0~9. Right now the zimbra is r...
by vickycpw
Tue Feb 05, 2013 8:08 am
Forum: Administrators
Topic: opendkim ldap Invalid credentials
Replies: 4
Views: 1291

opendkim ldap Invalid credentials

I start the ldap in debug mode and found an error when try to startup opendkim, I get an error "unable to get TLS client DN" but opendkim is trying to connect ldap without SSL[zimbra@iceman bin]$ ./zmopendkimctl start opendkim: /opt/zimbra/conf/opendkim.conf: ldap://xxx.xxx.xxx.xxx:389/?DK...
by vickycpw
Mon Feb 04, 2013 7:23 pm
Forum: Administrators
Topic: opendkim ldap Invalid credentials
Replies: 4
Views: 1291

opendkim ldap Invalid credentials

Thanks for your reply, but I'm not using own compilation opendkim, all the packages are coming with zimbra and those configuration are created during installation.
I'm using 8.0.2 GA 5569
by vickycpw
Mon Feb 04, 2013 9:07 am
Forum: Administrators
Topic: opendkim ldap Invalid credentials
Replies: 4
Views: 1291

opendkim ldap Invalid credentials

Hi,I did try to search in the forum but can't find any similar error, the MTA can't be started due to opendkim error, I sure the ldap is working fine and I can get those info DKIMDomain, DKIMKey, DKIMSelector and DKIMIdentity when I use ldapsearchldapsearch -h xxx.xxx.xxx.xxx -p 389 -b "...
by vickycpw
Mon Dec 03, 2012 8:15 am
Forum: Virtualization
Topic: Inconsistent behaviour during OVF deployment
Replies: 7
Views: 1934

Inconsistent behaviour during OVF deployment

I just try zca-8.0.1.0-1148 and same result in ESXi host, deployment configuration and IP address are not appear, so I've no choice but test another version (single server)

Go to advanced search