Search found 27 matches

by cerri
Tue Jan 14, 2020 9:37 am
Forum: Installation and Upgrade
Topic: Personas broken after 8.8.15p5 upgrade?
Replies: 36
Views: 14672

Re: Personas broken after 8.8.15p5 upgrade?

Zimbra support got back to me and indicated this bug is known and fixed in the next patch release. There is no date set yet for the patch. The p6 is out: does it solve the problem? There is no reference on the release notes. In the meanwhile, I've uploaded the p4 file (the file I've uploaded before...
by cerri
Thu Jan 09, 2020 1:18 pm
Forum: Installation and Upgrade
Topic: Personas broken after 8.8.15p5 upgrade?
Replies: 36
Views: 14672

Re: Personas broken after 8.8.15p5 upgrade?

I'm using the solution posted by Lorenzo without any issues.
If you need zimbrastore.jar version 8.8.15p4 I've uploaded to dropbox:

https://www.dropbox.com/s/i074ywsvufxl4 ... e.jar?dl=0

Remember to put it into /opt/zimbra/lib/jars/

I hope it will help someone :)
by cerri
Sun Oct 09, 2016 8:18 am
Forum: Administrators
Topic: After upgrade from 8.6 to 8.7 on ubuntu 12.04, the webmail hangs after few hours
Replies: 12
Views: 4103

Re: After upgrade from 8.6 to 8.7 on ubuntu 12.04, the webmail hangs after few hours

Me too.
The solution is to restart the proxy.
The real solution is to disable it: I've got no problems after disabling it.
by cerri
Mon Oct 03, 2016 8:58 am
Forum: Administrators
Topic: Errors in zmmailboxd.out java.io.IOException: Broken pipe
Replies: 8
Views: 4822

Re: Errors in zmmailboxd.out java.io.IOException: Broken pipe

Was someone able to solve this issue?
by cerri
Thu Sep 29, 2016 2:24 pm
Forum: Administrators
Topic: After upgrade from 8.6 to 8.7 on ubuntu 12.04, the webmail hangs after few hours
Replies: 12
Views: 4103

Re: After upgrade from 8.6 to 8.7 on ubuntu 12.04, the webmail hangs after few hours

Thanks for the reply. The load is normal: sysadmin@zimbra:~$ top top - 16:25:21 up 3 days, 5:50, 2 users, load average: 0.16, 0.30, 0.36 Tasks: 195 total, 2 running, 193 sleeping, 0 stopped, 0 zombie Cpu(s): 0.2%us, 0.2%sy, 0.0%ni, 99.3%id, 0.2%wa, 0.0%hi, 0.0%si, 0.0%st Mem: 14369468k total, 936269...
by cerri
Thu Sep 29, 2016 8:07 am
Forum: Administrators
Topic: Signature image not persist after a server restart
Replies: 25
Views: 7291

Re: Signature image not persist after a server restart

The ticket is RESOLVED/FIXED so we just need the patch...

Go to advanced search