Search found 12 matches

by gellenb
Sat Jun 22, 2019 10:38 pm
Forum: Installation and Upgrade
Topic: Unable to open certain email after upgrade
Replies: 1
Views: 1153

Re: Unable to open certain email after upgrade

I've setup a filter in Zimbra to redirect these emails to a different web email account. I have no problem reading those messages on a mail.com account. The problem appears to be in ZImbra...
by gellenb
Thu Jun 20, 2019 4:44 pm
Forum: Installation and Upgrade
Topic: Unable to open certain email after upgrade
Replies: 1
Views: 1153

Unable to open certain email after upgrade

I recently upgraded from 8.6 to Zimbra 8.8.12_GA_3794 (build 20190329045002). I've had a few issues, and now I'm down to two problems left. I have daily emails sent from a virus protection cloud company that provide reports on my various customers. These have always worked under 8.6. After migrating...
by gellenb
Sun May 26, 2019 5:26 pm
Forum: Administrators
Topic: Zimbra AJAX Webmail not loading
Replies: 127
Views: 44304

Re: Zimbra AJAX Webmail not loading

Well the problem is back again, lasted about 24 hours. Reran the steps from AB-Zimbra and back in service again. I guess no new server this week. I won't be upgrading to a new box until this problem is resolved. I'm starting to wonder if someone has found a security flaw in the Zimbra server. This w...
by gellenb
Sat May 25, 2019 1:39 pm
Forum: Administrators
Topic: Zimbra AJAX Webmail not loading
Replies: 127
Views: 44304

Re: Zimbra AJAX Webmail not loading

The solution posted by AB_Zimbra worked for me. Thanks! I just now wonder what caused this to happen for myself and others at the same time. I'll be moving to a new server this week, hopefully once that is done, and brought up to the current release, all will be good.
by gellenb
Sat May 25, 2019 2:26 am
Forum: Administrators
Topic: Zimbra AJAX Webmail not loading
Replies: 127
Views: 44304

Re: Zimbra AJAX Webmail not loading

Having the same issues here with "Loading" message on AJAX, and on HTML a message page without the icons. Running MOBILE on the desktop is functional under Firefox. Phones still syncing, and I started up the old Zimbra Desktop that I have not used in years, and it appears to be syncing ok....
by gellenb
Thu Mar 01, 2018 9:45 pm
Forum: Administrators
Topic: Locked out but not completely
Replies: 0
Views: 619

Locked out but not completely

I have a user in a small office that is constantly being locked out. I reviewed some of the logs and found a bunch of attempt to authenticate via IMAP. Since we no longer use IMAP or POP, those have been disabled at the firewall. Reset the account and was good for about 10 minutes. No IMAP or POP co...
by gellenb
Wed May 13, 2015 7:24 am
Forum: General Questions
Topic: Local data error while talking to <various email servers> on some outgoing emails after upgrade to 8.6 SP2
Replies: 10
Views: 3877

Local data error while talking to <various email servers> on some outgoing emails after upgrade to 8.6 SP2

Hi, Thanks for your reply. I have reviewed that document. However, I don't use an external MTA or relay to send internet mail. I send (and have for years) directly to internet hosts/mailserver, and receive directly from them also. Several years back I did have to use an external service for my e...
by gellenb
Tue May 12, 2015 9:42 am
Forum: General Questions
Topic: Local data error while talking to <various email servers> on some outgoing emails after upgrade to 8.6 SP2
Replies: 10
Views: 3877

Local data error while talking to <various email servers> on some outgoing emails after upgrade to 8.6 SP2

At this time I can verify that Zimbra is not attempting to use the old relay service. A packet trace shows that it actually connects to the remote server, In this case . . . outlook.com. I see that the session starts, starttls, certificates, encrypted data sent, and then some kind of encrypted alert...
by gellenb
Mon May 11, 2015 2:26 pm
Forum: General Questions
Topic: Local data error while talking to <various email servers> on some outgoing emails after upgrade to 8.6 SP2
Replies: 10
Views: 3877

Local data error while talking to <various email servers> on some outgoing emails after upgrade to 8.6 SP2

Any suggestions as to where I would look to find out if there is some old leftover code from the relay service I used years back that may be out there that v8 ignored, but 8.6 doesn't? Or why postfix may look at some of these domains as relays when they are not?
by gellenb
Thu May 07, 2015 4:09 pm
Forum: General Questions
Topic: Local data error while talking to <various email servers> on some outgoing emails after upgrade to 8.6 SP2
Replies: 10
Views: 3877

Local data error while talking to <various email servers> on some outgoing emails after upgrade to 8.6 SP2

Thanks for the reply, and thanks for asking about the Zimbra.log.  I thought there was one, and I was looking in the wrong place for it, then figured there wasn't one.  Well I went back and found it! Mailbox.log - don't see anything unusual there. Zimbra.log Yes!  May 7 08:38:...

Go to advanced search