Search found 16 matches

by rogerM
Fri Jan 15, 2016 3:59 pm
Forum: General Questions
Topic: Calendar snooze
Replies: 6
Views: 3108

Calendar snooze

Nope, no resolution. Support couldn't duplicate it. I couldn't duplicate it reliably. This and another quirk they haven't acknowledged kind of grates on my nerves a bit.
by rogerM
Mon Nov 23, 2015 1:42 pm
Forum: General Questions
Topic: Calendar snooze
Replies: 6
Views: 3108

Calendar snooze

I didn't. I opened a support ticket, but they could never reproduce it. For some reason, I'm unable to reproduce it all the time. Like a couple of other problems, I'm stuck with this problem.
by rogerM
Fri Aug 28, 2015 9:52 am
Forum: Mobility
Topic: iPhone with iOS8+ gets 404 must authenticate error when opening attachments to email in web interface
Replies: 5
Views: 3105

iPhone with iOS8+ gets 404 must authenticate error when opening attachments to email in web interface

I opened a case with Zimbra. they haven't been able to reproduce the problem. Steps I take to reproduce it: To reproduce: 1. make sure you are not logged in via safari. Open up safari, go to the mail server. If you see the login prompt, save a shortcut to the home screen. 2. exit out of safari. ...
by rogerM
Thu Aug 27, 2015 3:30 pm
Forum: Administrators
Topic: zmprov, questions
Replies: 0
Views: 375

zmprov, questions

Is there some guide that explains what attributes are set per server, which are domain? I'm in the process of removing a 7.2.7 server from my 8.6 system.    I did a rolling upgrade, all the accounts are off the old system.   going through the steps, it has a list of what you need ...
by rogerM
Tue Aug 18, 2015 3:26 pm
Forum: Mobility
Topic: iPhone with iOS8+ gets 404 must authenticate error when opening attachments to email in web interface
Replies: 5
Views: 3105

iPhone with iOS8+ gets 404 must authenticate error when opening attachments to email in web interface

Latest 8.6 version. Seems to be just the homescreen shortcut. IF I just open safari and login, the attachments seem to work properly. I *think*, that when the icon is created on the desktop, Apple sandboxes that icon, or treats Safari like it's in kiosk mode or something. If you notice, the navi...
by rogerM
Tue Aug 18, 2015 9:19 am
Forum: Mobility
Topic: iPhone with iOS8+ gets 404 must authenticate error when opening attachments to email in web interface
Replies: 5
Views: 3105

iPhone with iOS8+ gets 404 must authenticate error when opening attachments to email in web interface

I've got the same problem. Specifically it seems to be with the Zimbra mobile client. Watching closely what happens when you tap on the attachment, Safari opens in a new instance, not the same instance as the mobile client. When you tap on the attachment, Safari opens as a window coming in from ...
by rogerM
Tue Aug 04, 2015 12:55 pm
Forum: General Questions
Topic: Calendar snooze
Replies: 6
Views: 3108

Calendar snooze

Release 8.6.0_GA_1153.RHEL6_64_20141215151258 RHEL6_64 NETWORK edition, Patch 8.6.0_P3. The 'snooze' function doesn't work the way I'd expect.   If I have an appointment for 10:00am and have a reminder for 10 minutes prior, when the reminder pops up, I can have it snooze for a p...
by rogerM
Thu Jul 30, 2015 10:17 am
Forum: General Questions
Topic: Attachments not working
Replies: 6
Views: 1016

Attachments not working

I'm seeing this error as well.

If you click to add the attachment, nothing is listed. If you click to add the same exact file again, it works. Safari 8.0 on OS 10.10.1 Safari 8.0.6 on 10.10.3 Safari 7.1.4 on OS 10.9.5
by rogerM
Mon Jul 27, 2015 3:09 pm
Forum: General Questions
Topic: Single click does not mark mail as 'read'
Replies: 0
Views: 372

Single click does not mark mail as 'read'

Middle of a rolling upgrade. For some reason, the users that are still on the 7.2.7 server report that clicking on a message does not mark the message as read.  Replying, forwarding, or clicking again causes the message to be read.  Also double clicking a message does *not* open up the mes...
by rogerM
Wed Jul 22, 2015 1:40 pm
Forum: Administrators
Topic: zimbra proxy problem
Replies: 0
Views: 378

zimbra proxy problem

In prep for an upgrade from 7.2.7 to 8.6, I was trying to get zimbra proxy working.  The existing system does not use the proxy. ZCS Network edition 7.2.7 mail3.domain.com   existing mailstore.  cname of mail.domain.com  7.2.7 z3.domain.com     zimbra proxy server. z4.d...

Go to advanced search