Search found 9 matches

by tmowbray
Thu Sep 12, 2019 1:21 am
Forum: Installation and Upgrade
Topic: Unable to update to 8.8.12p5 on Ubuntu 14
Replies: 14
Views: 2029

Re: Unable to update to 8.8.12p5 on Ubuntu 14

Hello, In CentOS 7.x, I removed existing package zimbra-timezone-data by: rpm -e zimbra-timezone-data --nodeps Next time, I install from downloaded repository zcs-8.8.15_GA_3829.RHEL7_64.20190718141144 package zimbra-timezone-data by cd zcs-8.8.15_GA_3829.RHEL7_64.20190718141144/packages/ rpm -ivh ...
by tmowbray
Thu Feb 15, 2018 5:52 pm
Forum: Zimbra Connector for Outlook
Topic: ZCO causes Outlook 2016 to crash
Replies: 5
Views: 4898

ZCO causes Outlook 2016 to crash

I'm installing on a new laptop with Outlook 2016 (volume lic version) and I have ZCO 8.7.10.1711 installed as well. (64 bit office and connector, Windows 10) I am unable to create any accounts using the Outlook connector as Outlook crashes immediately upon choosing the account type, with an error me...
by tmowbray
Thu Aug 18, 2016 1:03 pm
Forum: Installation and Upgrade
Topic: Upgrade to 8.7, mail not sending/receiving
Replies: 4
Views: 1746

Re: Upgrade to 8.7, mail not sending/receiving

I was actually able to try this again last night...and it seems to be working now, thanks for the help.

I still have several broken symlinks in /opt/zimbra, but my assumption is that they are legacy links no longer used by Zimbra because everything appears to be running normally and as expected.
by tmowbray
Mon Aug 15, 2016 1:13 pm
Forum: Installation and Upgrade
Topic: Upgrade to 8.7, mail not sending/receiving
Replies: 4
Views: 1746

Re: Upgrade to 8.7, mail not sending/receiving

Thanks for the response...I'll give that a try as soon as I have another window.
by tmowbray
Sun Aug 14, 2016 7:07 pm
Forum: Installation and Upgrade
Topic: Upgrade to 8.7, mail not sending/receiving
Replies: 4
Views: 1746

Upgrade to 8.7, mail not sending/receiving

I've been trying to upgrade my existing server running Zimbra ZCS (licensed network ed.) version 8.6 patch 7 to version 8.7. This is on CentOS 6. The process appears to run smoothly, I don't see any errors during the install process. When finished, all zimbra services appear to be running via zmcont...
by tmowbray
Thu Oct 02, 2014 7:26 am
Forum: Administrators
Topic: How to change SSL port for webmail client?
Replies: 6
Views: 7536

How to change SSL port for webmail client?

Thank you for the response, but unfortunately, that's exactly what I tried to do, but the server still listens on port 443. It's as if that setting in zmprov has no effect.
by tmowbray
Wed Oct 01, 2014 3:04 pm
Forum: Administrators
Topic: How to change SSL port for webmail client?
Replies: 6
Views: 7536

How to change SSL port for webmail client?

This is in version 8.0.7. In the past, I've simply used: zmprov mcf zimbraMailSSLPort [port] However that doesn't seem to be working, as it is still listening on port 443 and not the alternate port I assigned.  Also, I noticed the value of "zimbraMailSSLPort" was "0"...
by tmowbray
Tue Sep 30, 2014 10:25 am
Forum: Administrators
Topic: Cannot change AS/AV settings in ZCS 8.5 OSE?
Replies: 2
Views: 370

Cannot change AS/AV settings in ZCS 8.5 OSE?

Thank you -- This is exactly what I was looking for!
by tmowbray
Tue Sep 30, 2014 8:49 am
Forum: Administrators
Topic: Cannot change AS/AV settings in ZCS 8.5 OSE?
Replies: 2
Views: 370

Cannot change AS/AV settings in ZCS 8.5 OSE?

I want to modify the kill and tag %, however it keeps reverting back to default values. Is there a way to change these settings manually?



I recently upgraded from version 8.0.4, running on CentOS 6.5


Go to advanced search