Search found 25 matches

by ninjavz
Wed Sep 09, 2015 3:13 pm
Forum: Administrators
Topic: Infamous "Service logger stopped/started" issue
Replies: 6
Views: 1577

Infamous "Service logger stopped/started" issue

Having changed nothing in the config or anywhere else, the problem has disappeared... for the time being. It is indeed very strange.
by ninjavz
Thu Aug 13, 2015 10:16 am
Forum: Administrators
Topic: MTA / STATS stop & start frequently
Replies: 7
Views: 1394

MTA / STATS stop & start frequently

Same problem. Sometimes with logger, sometimes with snmp service. I run CentOS 6.6 inside a Virtual Machine (libvirt). Any official response on this issue?
by ninjavz
Fri Jul 31, 2015 4:51 pm
Forum: Administrators
Topic: Infamous "Service logger stopped/started" issue
Replies: 6
Views: 1577

Infamous "Service logger stopped/started" issue

Same issue here: Jul 31 03:27:03 mail zmconfigd[2298]: Executed: /opt/zimbra/bin/zmloggerctl status norewrite returned 1 (30 - 13) (0.01 sec) Jul 31 03:27:03 mail zmconfigd[2298]: Service status change: <mailserver> logger changed from running to stopped Jul 31 03:28:04 mail zmconfigd[2298]: Service...
by ninjavz
Mon Jun 01, 2015 3:18 pm
Forum: Administrators
Topic: Zimbra stops working properly after some hours
Replies: 24
Views: 1908

Zimbra stops working properly after some hours

Update 1. June 2015

Still working no problems (nothing was changed in the configurations).
by ninjavz
Wed May 27, 2015 1:09 pm
Forum: Administrators
Topic: Zimbra stops working properly after some hours
Replies: 24
Views: 1908

Zimbra stops working properly after some hours

Update 27.May.2015 On sunday 24 May, I made just one change to the server, I activated rsyslog to report to another server /etc/rsyslog.conf: *.* @@server.domain.com:514 The server run until Tue 29 May aprox 1:45am. Then it stopped working properly, everything slow as described before. MTA was stopp...
by ninjavz
Wed May 20, 2015 7:14 pm
Forum: Administrators
Topic: Zimbra stops working properly after some hours
Replies: 24
Views: 1908

Zimbra stops working properly after some hours

Well I have changed the approach. I had made two copies of the VM hard disks (May15 and May16). This problem appears with May16, so I did a fallback and restored the snapshot from May15. This has been working, even though /etc/hosts was wrong, which has also been fixed. So that is not the problem de...
by ninjavz
Sun May 17, 2015 5:00 pm
Forum: Administrators
Topic: Zimbra stops working properly after some hours
Replies: 24
Views: 1908

Zimbra stops working properly after some hours

zimbra service hanging again, everything running extremely slow, even the su - zimbra and exit. Well this is about it, 2 weeks trying to fix this server and stil hanging... the server worked for 4 years, now this new one (as the old) keeps getting into this odd problem. Zimbra admin kind of works, b...
by ninjavz
Sun May 17, 2015 2:58 pm
Forum: Administrators
Topic: Zimbra stops working properly after some hours
Replies: 24
Views: 1908

Zimbra stops working properly after some hours

Now back to dig [tag:dig] mx clinicasantaisabel.com ; <<>> DiG 9.8.2rc1-RedHat-9.8.2-0.30.rc1.el6_6.2 <<>> mx clinicasantaisabel.com ;; global options: +cmd ;; Got answer: ;; ->>HEADER<<- opcode: QUERY, status: NOERROR, id: 27986 ;; flags: qr rd ra; QUERY: 1, ANSWER: 1, AUTHORITY: 0, ADDITIONAL: 1 ;...
by ninjavz
Sun May 17, 2015 2:48 pm
Forum: Administrators
Topic: Zimbra stops working properly after some hours
Replies: 24
Views: 1908

Zimbra stops working properly after some hours

Any did some changes to DNS and hosts, but when restarting I get this for $zmcontrol status: Host mail.clinicasantaisabel.com amavis Running antispam Running antivirus Running dnscache Running ldap Running logger Running mailbox Running memcached Running mta Running opendkim Running proxy Running se...
by ninjavz
Sun May 17, 2015 2:29 pm
Forum: Administrators
Topic: Zimbra stops working properly after some hours
Replies: 24
Views: 1908

Zimbra stops working properly after some hours

phoenix, the link is broken -> http://community.zimbra.com/utility/error-notfound.aspx

Go to advanced search