Search found 5 matches

by vladsol
Fri Apr 14, 2017 6:59 pm
Forum: Zimbra Chat
Topic: Non-latin symbols in user name shows incorrectly
Replies: 7
Views: 541

Re: Non-latin symbols in user name shows incorrectly

DualBoot wrote:Maybe the properties files for your language are missing.


This is not a localisation problem.
But... Something wrong with encodings.

In any case, the original chat (from Zextras) works great.
by vladsol
Fri Apr 14, 2017 9:16 am
Forum: Zimbra Chat
Topic: Non-latin symbols in user name shows incorrectly
Replies: 7
Views: 541

Re: Non-latin symbols in user name shows incorrectly

Removed zimbra-chat-1.0.2-1zimbra8.7b1.r7.x86_64 using yum.
Returned to original Zextras chat, there are no problems with it.
by vladsol
Fri Apr 14, 2017 5:08 am
Forum: Zimbra Chat
Topic: Non-latin symbols in user name shows incorrectly
Replies: 7
Views: 541

Re: Non-latin symbols in user name shows incorrectly

Ok... It is possible to disable native xmpp? Remove zimbra-chat-1.0.2-1zimbra8.7b1?
I have disabled (and unistalled) zimlet com_zextras_chat_open, but something is still listening port 5222

At now i can't start Zextras Chat service.

Image
by vladsol
Mon Apr 10, 2017 10:15 am
Forum: Zimbra Chat
Topic: Non-latin symbols in user name shows incorrectly
Replies: 7
Views: 541

Re: Non-latin symbols in user name shows incorrectly

Any suggestions? :)
by vladsol
Thu Apr 06, 2017 1:12 pm
Forum: Zimbra Chat
Topic: Non-latin symbols in user name shows incorrectly
Replies: 7
Views: 541

Non-latin symbols in user name shows incorrectly

Hi.

My ZCS version 8.7.6_GA_1776.FOSS
Chat zimlet is 8.7.6 @519a2c6

Cyrillic symbols in user names are displayed incorrectly.

Image

Go to advanced search