Search found 5 matches

by vutan
Mon Jun 25, 2018 6:39 am
Forum: Administrators
Topic: services are running but unable to send mail
Replies: 1
Views: 257

Re: services are running but unable to send mail

never mind, I fixed it, unblock port 25
by vutan
Mon Jun 25, 2018 5:08 am
Forum: Administrators
Topic: services are running but unable to send mail
Replies: 1
Views: 257

services are running but unable to send mail

Hi guys, I have checked the service of my zimbra, the service is running smoothly, but I cant send email, here is the following error after I press send. Please see the attachment.
by vutan
Wed Jun 13, 2018 7:12 am
Forum: Administrators
Topic: Wonder if a process is a virus running
Replies: 1
Views: 293

Wonder if a process is a virus running

Hi guys, I got a mail server, I notice that I got 2 process with high load, even though I have killed the process, but it will run again in no time, :!: wonder is it a virus or not, if it is please help me how to fix it. zimbra 6979 3.9 23.6 4151776 386720 ? Sl 11:36 5:30 /opt/zimbra/java/bin/java -...
by vutan
Thu May 10, 2018 3:40 am
Forum: Administrators
Topic: change zimbra license at the login page
Replies: 2
Views: 458

change zimbra license at the login page

Hello guys, I want to change the information at middle-bottom of login page, but don't know where to find it, more detail in the attachment. Thanks for helping
by vutan
Tue Sep 19, 2017 6:53 am
Forum: Administrators
Topic: change port for zimbra
Replies: 1
Views: 673

change port for zimbra

Hello guys, I am new to Linux, I just install Zimbra and cPanel together, but I can login to admin console only, I have created 2 users to test sending and receiving, when I enter my local ip address, but I cant login to web client, I think there are ports conflict, how can I change these ports ? th...

Go to advanced search