Search found 8 matches

by stanly.thomas
Sun Apr 22, 2018 7:45 pm
Forum: Administrators
Topic: Editing setting in Zimbra Administration panel error
Replies: 1
Views: 576

Editing setting in Zimbra Administration panel error

I've downgraded from Zimbra NE Trial 8.8.8 to Zimbra OSE 8.8.8. I've resolved most of the issues after the downgrade. But I'm getting two error while I'm editing and saving the setting from Zimbra Administration panel. When I'm editing and saving Global Settings error "JavaScript error encounte...
by stanly.thomas
Sat Apr 21, 2018 6:29 am
Forum: Administrators
Topic: Problem with sending mail from Zimbra Webapp
Replies: 3
Views: 624

Re: Problem with sending mail from Zimbra Webapp

You could resolve it by adding Server IP in the list of "MTA Trusted Networks"
by stanly.thomas
Sat Apr 21, 2018 6:25 am
Forum: Administrators
Topic: [SOLVED] Split Email Delivery and Sending
Replies: 3
Views: 741

Re: Split Email Delivery and Sending

Thanks a lot, Mark for your suggestion. I could successfully configure for split domain email delivery.
by stanly.thomas
Fri Apr 20, 2018 10:55 pm
Forum: Administrators
Topic: Server certificate and Virtual hostname certificate
Replies: 0
Views: 344

Server certificate and Virtual hostname certificate

I could successfully deploy the server name certificate and is shown I'm trying to access the https://servername I could even deploy domain SSL certificates for a virtual host (mail.domain.com). But when I'm trying to access https://mail.domain.com, it's fetching the server name certificate instead ...
by stanly.thomas
Fri Apr 20, 2018 7:27 pm
Forum: Administrators
Topic: [SOLVED] Split Email Delivery and Sending
Replies: 3
Views: 741

[SOLVED] Split Email Delivery and Sending

We are using Zoho as our primary server for having all key users to have email accounts there. All non-essential email accounts (same domain) we are configuring Zimbra Email server. Zoho is having a feature we are able to do split delivery where the account not present on our primary server is route...
by stanly.thomas
Tue Apr 03, 2018 7:22 am
Forum: Administrators
Topic: Zimbra Proxy configuration not working as expected
Replies: 3
Views: 339

Re: Zimbra Proxy configuration not working as expected

I've done the proxy configuration using Admin Console by going to Configure -> Server -> Proxy. Under this "Web proxy mode" was set to "redirect". It redirected from http to https but after the login that the page goes to error page of too many redirects. Then I tried to revert b...
by stanly.thomas
Tue Apr 03, 2018 5:17 am
Forum: Administrators
Topic: Zimbra Proxy configuration not working as expected
Replies: 3
Views: 339

Re: Zimbra Proxy configuration not working as expected

Hello, The proxy was configured from admin console by going to Configure-> Servers-> <ServerName> -> Proxy. The "Web proxy mode" was set "redirect". But since it didn't work as expected, I reverted to "both", the setting was saved and services were restarted. But still ...
by stanly.thomas
Mon Apr 02, 2018 5:24 pm
Forum: Administrators
Topic: Zimbra Proxy configuration not working as expected
Replies: 3
Views: 339

Zimbra Proxy configuration not working as expected

Hi, I've configured Zimbra Proxy to redirect http to https. After this configuration, whenever I'm using http it's getting redirected to https with "?zminitmode=http" in the browser URL. Once login details are entered, an error page is displayed "This page isn’t working ERR_TOO_MANY_R...

Go to advanced search