Search found 14 matches

by Veera
Sat May 16, 2020 7:07 pm
Forum: Users
Topic: Email display problem, content missing
Replies: 10
Views: 4720

Re: Email display problem, content missing

Yes this worked for me too. Thanks! :D

empanadadexoubas wrote:Hi,

For notification emails sent by nextcloud, you can use the workaround described here:
https://help.nextcloud.com/t/blank-html ... mail/66761

This worked for me.
by Veera
Wed Mar 11, 2020 10:03 am
Forum: Users
Topic: Email display problem, content missing
Replies: 10
Views: 4720

Re: Email display problem, content missing

I checked out the two links mentioned in above screenshot, but I think this is something for the zimbra developers? Maybe a bug? This is far above my skills. :?

This are the links:
https://developer.mozilla.org/en-US/doc ... ve_parsing
and
https://xhr.spec.whatwg.org/
by Veera
Wed Mar 11, 2020 9:47 am
Forum: Users
Topic: Email display problem, content missing
Replies: 10
Views: 4720

Re: Email display problem, content missing

DualBoot wrote:You can use Console or Network tab in the frame below.


I looked at it but don't know what to do with this information?
See screenshots:
by Veera
Wed Mar 11, 2020 8:42 am
Forum: Users
Topic: Email display problem, content missing
Replies: 10
Views: 4720

Re: Email display problem, content missing

DualBoot wrote:Did you check with the debug mode of ypur browser ? (shortcut F12)

Regards,


Thanks for your help!
Yes I did that, but don't know where and what to look for? I am not familiar with programming. :-(
See attached ScreenShot:
by Veera
Tue Mar 10, 2020 7:26 pm
Forum: Users
Topic: Email display problem, content missing
Replies: 10
Views: 4720

Re: Email display problem, content missing

Hello, sometime it is due to non http image link. You can see it with FireFox Debug mode if you use the Zimbra web interface. Regards, Thanks for your reply. But the image is not the problem. The problem is that the complete text of the email is invisible. It works on Thunderbird or with mobile pho...
by Veera
Thu Feb 27, 2020 1:33 pm
Forum: Administrators
Topic: changeing account name doese not work?
Replies: 3
Views: 686

Re: changeing account name doese not work?

create a file with: raa info1@domain.com info@domain.com ra info1@domain.com info@domain.com aaa info@domain.com info1@domain.com then zmprov -f [that-file] Hi Gabrieles thanks for your reply. could it be that you meant this? ra info1@domain.com info@domain.com aa info@domain.com info1@domain.com z...
by Veera
Thu Feb 27, 2020 9:27 am
Forum: Administrators
Topic: changeing account name doese not work?
Replies: 3
Views: 686

changeing account name doese not work?

Hi all I need help, I have a user info1@domain.com and alias info@domain.com I need to change it the other way around the user should be info@domain.com and the alias info1@domain.com I tried many times via web-admin, first remove the Alias info@... then change the Account from info1@... to info@......
by Veera
Fri Feb 07, 2020 10:11 am
Forum: Zimlets
Topic: openPGP not working
Replies: 2
Views: 1491

Re: openPGP not working

I can confirm that if you open an email in a new tab, the email is not decrypted by OpenPGP Zimlet since this was never implemented. You can decrypt using the preview pane. From the mail tab. https://barrydegraaff.github.io/help/ Hi Barry Yes this simple trick does it! :oops: thanks for your help!
by Veera
Thu Feb 06, 2020 6:58 pm
Forum: Zimlets
Topic: openPGP not working
Replies: 2
Views: 1491

openPGP not working

Hi I installed the openPGP and can successfully encrypt mail, but I can't de-crypt them with Zimbra web-client. But it works if I send from Zomra to protonmail.com it de-crypts the mails. but not within Zimbra, even if I send an encrypt mail to myself. I can de-crypt attachments but not the mail its...
by Veera
Wed Feb 05, 2020 9:07 am
Forum: Users
Topic: Email display problem, content missing
Replies: 10
Views: 4720

Email display problem, content missing

Hi all I got a very strange problem with displaying some mails properly. (In particular automated mails from a Nextcloud server). They look just white without any content. But if the same mail is opened with Thunderbird the content is seen. Or if I forward the mail in Zimbra the content is seen too....

Go to advanced search