Search found 5 matches

by milanlesnikmb
Fri Jan 24, 2020 8:00 am
Forum: Administrators
Topic: Can't attach some files in HTML Client
Replies: 20
Views: 8410

Re: Can't attach some files in HTML Client

Hello Updated to p6 (yum update): Release 8.8.15_GA_3869.RHEL6_64_20190917004220 RHEL6_64 FOSS edition, Patch 8.8.15_P6 and did everything bellow. Still doesn't work. Regards Milan Just tried - Firefox X64 win10, ver. 72.0.2 (last), clear entire history (everything), advanced mode, text or html - it...
by milanlesnikmb
Thu Jan 23, 2020 8:15 am
Forum: Administrators
Topic: Can't attach some files in HTML Client
Replies: 20
Views: 8410

Re: Can't attach some files in HTML Client

Just tried - Firefox X64 win10, ver. 72.0.2 (last), clear entire history (everything), advanced mode, text or html - it doesn't work. Which version of Zimbra do you have - 8.8.15, patch level? I've 8.8.15_P4 Chrome test, HTML/Text mode, try to attach PDF file - it doesn't work (rebooted server). IE ...
by milanlesnikmb
Wed Jan 22, 2020 8:17 pm
Forum: Administrators
Topic: Can't attach some files in HTML Client
Replies: 20
Views: 8410

Re: Can't attach some files in HTML Client

Chrome test, HTML/Text mode, try to attach PDF file - it doesn't work (rebooted server).

IE test, HTML/Text mode, attach the same PDF file - it works.

Reverting test installation back to snapshot

No luck.
by milanlesnikmb
Wed Jan 22, 2020 8:00 pm
Forum: Administrators
Topic: Can't attach some files in HTML Client
Replies: 20
Views: 8410

Re: Can't attach some files in HTML Client

I'll try the fix and post the results.

I forgot to mention - I tried HTML/TEXT mode, attach text file, docx, pdf - the result was the same - Chrome/FF didn't work, IE/Edge work.
by milanlesnikmb
Tue Jan 21, 2020 8:59 pm
Forum: Administrators
Topic: Can't attach some files in HTML Client
Replies: 20
Views: 8410

Re: Can't attach some files in HTML Client

In end of Nov 2019 and beginning of Dec 2019 I did an upgrade OSE 8.8.10_GA_3039 to 8.8.15_GA_3869, first test environment, then production (at customer site), linux centos 6 release X64. In both cases I first run yum, so I updated the distro, then I updated the OSE. Everything went smotly I didn't ...

Go to advanced search