Search:

Type: Posts; User: tenmei; Keyword(s):

Search: Search took 0.00 seconds.

  1. Thanks soxfan - just had a wild thought, maybe...

    Thanks soxfan - just had a wild thought, maybe should also pursue this on TBird forum? :rolleyes:
    Using Imap settings on TBird, port 993, SSL/TLS
  2. Sending mail from Thunderbird - Error incorrect greeting

    OK, have to face my limitations. I can't find what's wrong. My server seems to be working fine but I want one client for a number of accounts, and Thunderbird reports, "The mail server sent an...
  3. Replies
    4
    Views
    1,533

    geekgirl, googling ldap error 99 gave me the...

    geekgirl, googling ldap error 99 gave me the following which may help:
    Ldap Error

    I'm far from expert, but my experience is that you must have dns set up with mx and a records for the domain...
  4. Replies
    0
    Views
    825

    [SOLVED] LDAP port settings and upgrade

    I left a running FOSS 5.0.2 / Ubuntu 6.0.6 ZCS server some time back in the US and moved myself to the Caribbean. Now I have managed to recreate and bring the server back on line here through rsync...
  5. Thread: Amavisd Issue

    by tenmei
    Replies
    8
    Views
    1,649

    Thanks dwmtractor! This experience, and...

    Thanks dwmtractor! This experience, and everyone's help, is bound to make me more Linux literate and functional. I'm really looking forward to going 'Linux only' in the near future.
  6. Thread: Amavisd Issue

    by tenmei
    Replies
    8
    Views
    1,649

    Thanks for asking, mmorse! I'll try to clarify....

    Thanks for asking, mmorse! I'll try to clarify.
    I have the original Ubuntu machine running VMWare, inside of which is a ZCS 4.5.10 setup. Also apparently has a bad hard drive. I rsync'ed /opt/zimbra...
  7. Thread: Amavisd Issue

    by tenmei
    Replies
    8
    Views
    1,649

    Thanks dwmtractor! I was afraid I'd asked...

    Thanks dwmtractor! I was afraid I'd asked something so phenomenally dumb that people were embarassed to reply!

    Zmcontrol stop was not successful at stopping the amavisd process. Even after...
  8. Thread: Amavisd Issue

    by tenmei
    Replies
    8
    Views
    1,649

    So, with no replies I conclude I've asked...

    So, with no replies I conclude I've asked something that no one's run into before, or that I described the problem poorly. Since the problem began, I've learned the following: how to mount an...
  9. Thread: Amavisd Issue

    by tenmei
    Replies
    8
    Views
    1,649

    more head scratching

    After reading from the net all day, I just tried running zmfixperms and got a strange result.
    find: /opt/zimbra/lib/ext-common: No such file or directory

    I assume I should be concerned.
    Does...
  10. Thread: Amavisd Issue

    by tenmei
    Replies
    8
    Views
    1,649

    Amavisd Issue

    I'm running zcs-4.5.10_GA_1575.UBUNTU6 in a VM, with host and guest OS Ubuntu 6.06 LTS. The idea was to check out ZCS in a controlled environment. However, after several months of successful usage,...
Results 1 to 10 of 12