Search:

Type: Posts; User: mattcen; Keyword(s):

Search: Search took 0.00 seconds.

  1. Replies
    2
    Views
    609

    Bump. Any ideas anybody?

    Bump. Any ideas anybody?
  2. Replies
    2
    Views
    609

    How to configure ZAD

    Hi all.

    I've apparently installed ZAD on my client's Zimbra installation, and
    got it running:

    zimbra@zonda:~$ zmcontrol -v
    Release 7.0.1_GA_3105.UBUNTU10_64 UBUNTU10_64 NETWORK edition.
    ...
  3. Replies
    10
    Views
    8,694

    Hi all, thank you all for your responses, and...

    Hi all, thank you all for your responses, and sorry for the delay in
    getting back with more information.

    Zimbra is configured to do an incremental backup nightly (plus a full
    backup weekly),...
  4. Replies
    10
    Views
    8,694

    Zimbra KVM locking up

    Hi all,

    I have an Ubuntu 10.04 physical host running KVM. This host runs several
    Ubuntu 10.04 VMs, one of which is running Zimbra
    (7.0.1_GA_3105.UBUNTU10_64 UBUNTU10_64 NETWORK).

    5 times...
  5. Replies
    1
    Views
    1,976

    After raising a support call with Zimbra, but...

    After raising a support call with Zimbra, but before they came back with a response, we tried deleting a message (large, many attachments) that we suspected was giving the Connector grief. Following...
  6. Replies
    1
    Views
    1,976

    Initial ZCO sync failing

    Hi all,

    I've deployed Zimbra (Release 7.0.1_GA_3105.UBUNTU10_64 UBUNTU10_64 NETWORK edition.) on a customer machine, and have migrated 3 people to ZCO (the rest are still using IMAP or the web...
  7. Any ideas?

    Any ideas?
  8. Zimbra getting proxy information from gconf of UID 1000

    Hi all,

    I've got the following entries in my auth.log. the 'cyber' user has UID 1000, and these gconf entries are always followed by Zimbra entries. Is this Zimbra try to determine proxy settings...
  9. Replies
    0
    Views
    996

    Cannot upgrade from Connector 6.0.5797.4

    Hi all,

    I've got a client currently running Outlook 2007 (12.0.6539.5000) SP2 MSO (12.0.6545.5004), with Zimbra Outlook Connector 6.0.5797.4, and am trying to upgrade to 6.0.5981.7, and it's not...
  10. Unfortunately, somebody else took over this...

    Unfortunately, somebody else took over this problem from me, and did solve it, but I'm not sure exactly how. I think it had to do with either altering /etc/hosts, or changing the list of domains for...
  11. Bump. -- Regards, Matthew Cengia

    Bump.

    --
    Regards,
    Matthew Cengia
  12. Correctly forwarding system messages to a valid account

    Hi all,

    One of the servers we manage is not receiving system emails (i.e. emails sent from cron and the like to the 'root' account). If I manually send an email using "echo 'Hello World' | mail -s...
  13. Replies
    1
    Views
    1,391

    Bump. Nobody has any ideas?

    Bump. Nobody has any ideas?
  14. Replies
    1
    Views
    1,391

    java.util.ConcurrentModificationException

    Hi all,

    One of my company's clients reports an error in the Zimbra console:
  15. Replies
    6
    Views
    2,017

    Thanks fsiegel, The client said that it does...

    Thanks fsiegel,

    The client said that it does seem the problem happens only if the message goes to drafts first.

    The versions you're talking about, are you referring to the versions of the...
  16. Replies
    6
    Views
    2,017

    Hi fsiegel and thanks for your response, Based...

    Hi fsiegel and thanks for your response,

    Based on the log files, the Outlook connectors being used are 6.0.5736.2 and 6.0.5737.3 (though it looks like only one or two systems use the newer version...
  17. Replies
    6
    Views
    2,017

    Meeting appointments disappear

    Hi all,

    I've got a client who is having a problem which sounds very similar to the one described in This thread, and I'm having extreme difficulty parsing the logs for any indication of success or...
Results 1 to 17 of 17