Search:

Type: Forum Threads; User: JimBobCook; Keyword(s):

Search: Search took 0.00 seconds.

  1. Active Directory and Zimbra Sync Time....

    Started by JimBobCook, 06-26-2012 04:55 AM
    • Replies: 4
    • Views: 1,821
    Last Post: 04-01-2014 08:50 AM
    by mhlevy  Go to last post
    • Replies: 0
    • Views: 1,034
    Last Post: 07-23-2013 03:14 AM
    by JimBobCook  Go to last post
  2. Zimbra 8.0.2 GAL problem...

    Started by JimBobCook, 02-08-2013 08:52 AM
    • Replies: 4
    • Views: 2,671
    Last Post: 04-15-2013 08:21 PM
    by ngage  Go to last post
  3. Help with iPhone and AD....

    Started by JimBobCook, 01-04-2012 08:13 AM
    • Replies: 1
    • Views: 1,381
    Last Post: 01-06-2012 01:22 AM
    by JimBobCook  Go to last post
  4. Zimbra Core Service Error

    Started by JimBobCook, 05-20-2010 08:16 AM
    • Replies: 0
    • Views: 721
    Last Post: 05-20-2010 08:16 AM
    by JimBobCook  Go to last post
  5. Unknown Error with sync

    Started by JimBobCook, 02-18-2010 01:13 AM
    • Replies: 1
    • Views: 1,993
    Last Post: 02-18-2010 02:49 AM
    by phoenix  Go to last post
  6. Connector Error on new profile

    Started by JimBobCook, 01-25-2010 07:14 AM
    • Replies: 1
    • Views: 992
    Last Post: 01-25-2010 07:25 AM
    by fsiegel  Go to last post
    • Replies: 2
    • Views: 1,607
    Last Post: 01-20-2010 08:50 AM
    by JimBobCook  Go to last post
  7. ZmCalViewController Error

    Started by JimBobCook, 01-20-2010 06:51 AM
    • Replies: 0
    • Views: 805
    Last Post: 01-20-2010 06:51 AM
    by JimBobCook  Go to last post
  8. I see double....

    Started by JimBobCook, 12-15-2009 02:31 AM
    • Replies: 1
    • Views: 1,101
    Last Post: 12-15-2009 11:20 AM
    by fsiegel  Go to last post
  9. A Few Things....

    Started by JimBobCook, 11-11-2009 08:29 AM
    • Replies: 6
    • Views: 1,985
    Last Post: 11-19-2009 01:47 AM
    by JimBobCook  Go to last post
  10. Webmail Problem

    Started by JimBobCook, 10-30-2009 08:00 AM
    • Replies: 6
    • Views: 1,738
    Last Post: 11-02-2009 03:46 AM
    by phoenix  Go to last post
  11. Moved: Webmail Problem

    Started by JimBobCook, 10-31-2009 03:16 AM
    • Replies: -
    • Views: -
    Last Post: 10-30-2009 09:38 AM
    by JimBobCook  Go to last post
  12. 6.0 Connector Problem

    Started by JimBobCook, 10-22-2009 02:38 AM
    • Replies: 1
    • Views: 1,317
    Last Post: 10-22-2009 08:35 AM
    by fsiegel  Go to last post
  13. Outlook 2007 & Windows 7 Problem

    Started by JimBobCook, 10-08-2009 04:06 AM
    • Replies: 6
    • Views: 6,915
    Last Post: 10-14-2009 05:11 PM
    by shua  Go to last post
  14. Outlook\Connector Errors

    Started by JimBobCook, 11-10-2008 01:23 AM
    4 Pages
    1 2 3 ... 4
    • Replies: 31
    • Views: 7,799
    Last Post: 03-11-2009 05:04 PM
    by ewebzone  Go to last post
Results 1 to 16 of 16