Search:

Type: Posts; User: morten; Keyword(s):

Page 1 of 2 1 2

Search: Search took 0.02 seconds.

  1. Replies
    18
    Views
    6,063

    Bill (phoenix) Thank's very much for the...

    Bill (phoenix)

    Thank's very much for the really quick replies. It is very much appreciated. At least now it's more clear what the possibilities are.
    It's not just for me, but hopefully for more...
  2. Replies
    18
    Views
    6,063

    Now I understand the confusion. This bug is...

    Now I understand the confusion. This bug is reporting the server-wide configuration. however, I am configuring this on a per-domain setup. This is because not all domains use the same servers.
  3. Replies
    18
    Views
    6,063

    For this installation we are using the following...

    For this installation we are using the following version:

    Release 6.0.3_GA_1915.UBUNTU8_64 UBUNTU8_64 FOSS edition
  4. Replies
    18
    Views
    6,063

    Thanks Bill for your reply, however, this is a...

    Thanks Bill for your reply,

    however, this is a solution to the problem. What you are saying we understand, thats just the required DNS entries if you can directly point your MX records to zimbra....
  5. Replies
    18
    Views
    6,063

    Any answers yet??

    Same problem here. But no answer yet!

    Does anybody know how to do this. I have tried to use multiple entries separated by spaces, by comma's, but nothing works.

    Is this possible or maybe not...
  6. I got the same message today. Anybody have an...

    I got the same message today. Anybody have an answer on what this means?

    My zimbra installation appears to be working correctly.
  7. Replies
    1
    Views
    1,361

    Domain alias and reply address

    Can anybody explain how a domain alias deals with the reply addres.

    For example:

    I have my main domain: main.com
    and I have an alias domain: alias.com

    So mail to user@alias.com is received...
  8. Replies
    5
    Views
    1,467

    Hi Jester, I tried your version to use a label...

    Hi Jester,

    I tried your version to use a label but I am getting crazy here. It just seems to ignore the complete restore.

    For me it seems as if even though I restore it to a different account,...
  9. Replies
    5
    Views
    1,467

    Well, I used the following command: ...

    Well, I used the following command:


    zmrestore -ca -br -a account@example.com -pre zmrestore- -restoreToTime 20081108.000003


    but it gives results up until the 2nd of december!!!!
  10. Replies
    5
    Views
    1,467

    Zimbra Network Edition backup/restore problem

    Our zimbra installation creates daily backups. Every 7 days a full and the other days an incremental backup.

    I am now trying to restore one single account two weeks back in time. I have tried the...
  11. Replies
    4
    Views
    4,209

    I got it working. In Zimbra I needed to...

    I got it working.

    In Zimbra I needed to specify that I could use plaintext passwords for the imap protocol.

    I also needed to setup the Funambol user/password exactly the same as the Zimbra...
  12. Replies
    4
    Views
    4,209

    No, I have configured the standard imap, to make...

    No, I have configured the standard imap, to make sure i do not get into problems with certificates. I have tried the imap access with evolution and that works.

    The problem is that I have installed...
  13. Replies
    4
    Views
    4,209

    Funambol zimbra connector error

    I am trying to install the Funambol zimbra connector and everytime I try to connect to Zimbra I get the error:



    ....
    [2008-07-21 10:13:01,995] [funambol.email] [ERROR]...
  14. Replies
    7
    Views
    2,052

    I am still at loss, I really do not understand...

    I am still at loss, I really do not understand what type of objects are returned by the different methods.

    Now i tried the following with a ZmConv object:



    var ajxCallback = new...
  15. Replies
    7
    Views
    2,052

    Even if I pass the arguments to getFirstHotMsg it...

    Even if I pass the arguments to getFirstHotMsg it says it is not a function. Somehow it seems that the obj passed to doDrop is not really a ZmConf class
  16. Replies
    7
    Views
    2,052

    More info: I have tried to do obj instanceof...

    More info:

    I have tried to do obj instanceof ZmConf to check if it knows that it is a subtype of that class but then I get the error that ZmConf is not defined.

    I have really no idea what is...
  17. Replies
    7
    Views
    2,052

    When I try to execute the getFirstHotMsg I get...

    When I try to execute the getFirstHotMsg I get the following in the error console:

    Error: conversation.getFirstHotMsg is not a function
    Source File:...
  18. Replies
    7
    Views
    2,052

    How to get the messages in a conversation

    I am trying to make a zimlet which sends items dropped on a panel item to another server.

    When I drag a mail message to the panel item I always get a conversation object, even if it is one...
  19. Replies
    10
    Views
    4,866

    I have checked it a bit more and it appears to be...

    I have checked it a bit more and it appears to be a browser problem.
    I have the following setting:

    On the zimlet panel I have three zimlets:
    1. the standard Yahoo local zimlet
    2. I installed...
  20. Replies
    10
    Views
    4,866

    Same problem

    I have exactly the same problem with the icons. I have done everything like it should and still it does not show up.

    When I use the _dev folder it suddenly shows the zimlet correctly.

    I also...
  21. New info

    I just found out that when I use:

    sudo -u zimbra ../bin/zmprov -l mc default zimbraFeatureNotebookEnabled TRUE

    (note the -l parameter to use ldap instead of soap) is working correctly

    I was...
  22. Is there any solution for this

    I have two problems, one exactly the same as this one and the other probably related.

    First my situation:

    I have one working OSS zimbra installation on 192.168.99.5 which receives our external...
  23. Replies
    7
    Views
    2,603

    thanks phoenix (Bill), I indeed figured out...

    thanks phoenix (Bill),

    I indeed figured out that you need outlook for the migration.

    But in contrast to what you are saying I did succeed to install outlook on the exchange server. I do not...
  24. Replies
    7
    Views
    2,603

    I run the migration wizzard from the server...

    I run the migration wizzard from the server itself!

    there is no outlook installed on the server though, is this maybe the problem?

    Zimbra is fully operational, I can send emails to and receive...
  25. Replies
    7
    Views
    2,603

    I have exactly the same problem, has anyone found...

    I have exactly the same problem, has anyone found a solution yet?
Results 1 to 25 of 26
Page 1 of 2 1 2