Search:

Type: Posts; User: violentpurr; Keyword(s):

Search: Search took 0.00 seconds.

  1. Replies
    10
    Views
    2,957

    Ok, I seem to have fixed the problem by adding...

    Ok, I seem to have fixed the problem by adding the main site to my hosts record. then I did an upgrade from 5.0.2 to .0.4 and all seems to be working.

    So, is it "fixed" ? or will this happen...
  2. Replies
    10
    Views
    2,957

    I recall a thread about /etc/hosts being the...

    I recall a thread about /etc/hosts being the issue. but as far as I can tell, mine is correct? unless I'm missing something. It at least worked for quite a long time with this as the hosts file...
  3. Replies
    10
    Views
    2,957

    127.0.0.1 localhost.localdomain...

    127.0.0.1 localhost.localdomain localhost
    64.xxx.xxx.16 server1.mywebsite.net server1
    64.xxx.xxx.16 mail.mywebsite.com mail
  4. Replies
    10
    Views
    2,957

    mail server died, ldap issue? bind?

    So, my clean install of zimbra was working well. till today, it died. looks like it's ldap.

    tried to install 5.0.4 but that won't work.

    tried this: [SOLVED] Expired Cert in 5.0GA can cause...
  5. Replies
    5
    Views
    3,460

    Perhaps I'm missing something. Quite possible....

    Perhaps I'm missing something. Quite possible. But..

    My domain hasn't expired and my DNS was functional and was not changed in any way.

    An uninstall of zimbra, then reinstall of the final...
  6. Replies
    5
    Views
    3,460

    Well, it was hacked and my mailserver was down....

    Well, it was hacked and my mailserver was down. Mail could be sent but could not be received, as it was all going to grey-area.mailhostingserver.com and being dropped.

    It was a sunday night, and...
  7. Replies
    5
    Views
    3,460

    Zimbra server got hacked, security?

    Hello all,

    I was running the beta of zimbra on a internet facing server and last week it got hacked. It looks like only zimbra got hacked as apache and bind were untouched. When I deleted and...
  8. Replies
    0
    Views
    2,245

    Multiple domain problem

    Hello,

    I have been using zimbra for a while now, well over a year. Usually a quick search of the forums has solved all my problems, but this one has me.

    I have been running my mailserver for a...
Results 1 to 8 of 9