Search:

Type: Posts; User: vtx; Keyword(s):

Search: Search took 0.01 seconds.

  1. Replies
    24
    Views
    5,391

    I just uninstalled office 2007 and installed...

    I just uninstalled office 2007 and installed office 2003. Guess what: It works now.

    Now, would it be safe to upgrade to 2007?
  2. Replies
    24
    Views
    5,391

    I did try uninstalling and reinstalling office...

    I did try uninstalling and reinstalling office 2007. I even tried the professional plus version that I had laying around instead of the enterprise version. Both versions give me the same error.
  3. Replies
    24
    Views
    5,391

    Ok, tried some more. I removed these REG keys,...

    Ok, tried some more.

    I removed these REG keys, so a fresh install would occur:

    Delete HKEY_CURRENT_USER\Software\ZIMBRA
    Delete HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Zimbra

    But I still can't get the...
  4. Replies
    24
    Views
    5,391

    After some googling I read that office 2007 does...

    After some googling I read that office 2007 does not install mapisvc.inf

    I did try the connector on some other win2k3 terminal server, and it installed without problems. I can't remember if office...
  5. Replies
    24
    Views
    5,391

    wrong info in this post. Still having the same...

    wrong info in this post. Still having the same problem.

    There is no mapisvc.inf installed by office.
  6. Replies
    24
    Views
    5,391

    I just checked some other win2k3 terminal server,...

    I just checked some other win2k3 terminal server, and the files have the same size over there as well. I don't think that is causing this problem?
  7. Replies
    24
    Views
    5,391

    They are both 113kB and both have as date...

    They are both 113kB and both have as date 2/17/2007

    Thanks.
  8. Replies
    24
    Views
    5,391

    Thanks, I placed the file in system32 and in...

    Thanks,

    I placed the file in system32 and in the 1043 dir, but both tries give me the same error messages.

    This is weird:

    CA LOG: Failed to get mapisvc.inf file path.

    Anyone have a clue...
  9. Replies
    24
    Views
    5,391

    I didn't have any software installed on the...

    I didn't have any software installed on the server besides office 97 and some windows components.

    In the windows system32 dir I do indeed have mapi32.dll and mapistub.dll, but I do not have...
  10. Replies
    24
    Views
    5,391

    Thanks for your suggestion. The server is...

    Thanks for your suggestion.

    The server is freshly installed, as is office 2007. It is not in use yet, untill the connector works.

    I tried FIXMAPI, but after that the installer failed with the...
  11. Replies
    24
    Views
    5,391

    I get the same errors as before: CA LOG:...

    I get the same errors as before:


    CA LOG: Failed to enumerate search key or got to last key, error = 259l.
    CA LOG: Leaving RemoveRegKeyConditional.
    CA LOG: Entering RemoveRegKeyConditional.
    CA...
  12. Replies
    24
    Views
    5,391

    In my case it is the 1043 directory. It wasn't in...

    In my case it is the 1043 directory. It wasn't in the PATH environment. I've just added it, and tried installing it again (in install mode).

    It gives me the exact same error. I'll try it again...
  13. Replies
    24
    Views
    5,391

    I already had an account setup for the...

    I already had an account setup for the administrator, but just to be sure I removed that account and created a new one via the email option in the control panel.

    It gives me the same error.
  14. Replies
    24
    Views
    5,391

    Thanks, I just tried that, but it is giving me...

    Thanks,

    I just tried that, but it is giving me the same error.
  15. Replies
    24
    Views
    5,391

    Cannot get the outlook connector to install

    Hello,

    Im running office 2007 from a windows 2003 server. When trying to install the outlook connector it tells me the installer got interrupted before it could finish.

    Im using Zimbra 6.0.6.1...
  16. Replies
    6
    Views
    2,630

    Ok, after setting the option and restarting...

    Ok, after setting the option and restarting zimbra it works!

    Only thing not working is that the signature gets added when selecting another 'from' when emailing.
  17. Replies
    6
    Views
    2,630

    Thanks for your reply! Sorry, Im new to...

    Thanks for your reply!



    Sorry, Im new to zimbra and can't find this option? Where should I look?

    EDIT: Found the option! Going to test now.

    EDIT2: Selected the option, but the problem...
  18. Replies
    6
    Views
    2,630

    Problem with multiple accounts / signatures

    Hi,

    Thanks you for this great product!

    I have a problem with 5.0RC2. I adding some pop accounts to a local account. When I'm creating a new email I select the correct 'from' identity, however...
Results 1 to 18 of 23