Search:

Type: Posts; User: bylong; Keyword(s):

Page 1 of 2 1 2

Search: Search took 0.00 seconds.

  1. can not create account in zimbra admin console

    I add ldap and samba extension on my zimbra 4.5.6 server, but now I can not create user account from the console, when I click finish buttion, it always shows the error message as below:...
  2. Replies
    3
    Views
    4,271

    the problem sovled by myself, now it is ok. I 'd...

    the problem sovled by myself, now it is ok. I 'd like to share it with you all, especially with Suse user.

    in fact , it is very simple, no need exactly follow the steps on the guide to config...
  3. Replies
    3
    Views
    4,271

    no one answer? help please!

    no one answer? help please!
  4. Replies
    3
    Views
    4,271

    addtional information!

    other informat:

    if I logon with root and create one folder the name as username in home direcotry, e.g /home/bylong , bylong is a username.
    and change owner by issuing command # chown bylong...
  5. Replies
    3
    Views
    4,271

    Could not start kstartupconfig error!

    Hello, Dear all,

    I got error message : "could not start kstartupconfig, check your installation" when I logon to linux system after deployment of ldap and samba extension on my OpenSuse10.2
    ...
  6. I am certain that I installed nss_ldap and...

    I am certain that I installed nss_ldap and pam_ldap package from Yast on Suse10.2, I use command # find / -name *ldap*.conf , then I got four of ldap.conf in the following directory.
    ...
  7. hi, jholder, the below is screen snapshot of...

    hi, jholder, the below is screen snapshot of files list in /etc/pam.d
    thanks!
  8. no one knows that? hope I can get answer here.

    no one knows that? hope I can get answer here.
  9. questionn about ldap and samba extension installed on openSuse10.2

    I install and configure the ldap extension on my Suse 10.2 followed the guide at UNIX and Windows Accounts in Zimbra LDAP and Zimbra Admin UI - ZimbraWiki

    but in Part 4, the guide indicate I need...
  10. Replies
    5
    Views
    3,689

    thanks a lot!

    Dear p24t,

    Thanks for your script, I don't know how to use ruby, but know programming, so after reading your code, I got my mind opened. that's your script serve as a middle layer receive...
  11. Replies
    5
    Views
    3,689

    Thanks, is it possible to share your script with me?!

    Hello, p24t

    I currently have to create user in both openLDAP and LDAP comes with Zimbra, but it is not what I want.

    how is your script working? is it possible to teach me how to...
  12. Thread: external LDAP

    by bylong
    Replies
    5
    Views
    2,067

    Quote: Originally Posted by bylong View Post...

    Quote:
    Originally Posted by bylong View Post
    Hello,linuxos77, i have the same problem. I config zimbra to authenticate user from a extenal LDAP server. in the Admin UI, the test return a successful...
  13. Replies
    5
    Views
    3,689

    About external LDAP problem, urgent!

    Hello, Dear all,

    The objective to post this thread is to hope someone give me clear answer about external LDAP problem. my company is going to put this zimbra server in real production,...
  14. Thread: external LDAP

    by bylong
    Replies
    5
    Views
    2,067

    I have the same problem!

    Hello,linuxos77, i have the same problem. I config zimbra to authenticate user from a extenal LDAP server. in the Admin UI, the test return a successful result, but when I attmpt to logon to zimbra...
  15. Hi,mmorse, thanks for you information, I found...

    Hi,mmorse, thanks for you information, I found the reason is the same as your link gave. I zip all .xml, .js. and .conf file together without any sub directory, now is successfully deployed into...
  16. Replies
    9
    Views
    3,078

    Hello, M. Smoothy, thanks for you reply, I...

    Hello, M. Smoothy, thanks for you reply, I checked mail log and message log and post here, maybe something with postfix, is there port 25 conflict with other application? if so how to solve it?...
  17. Replies
    9
    Views
    3,078

    Hi, M.randall, thanks for your reply! My...

    Hi, M.randall, thanks for your reply!

    My OS is opensuse 10.2 fresh installation, I set MX and A record in a separate DNS server, during installation, there is an error message says No MX...
  18. [SOLVED] failed to deploy zimbra_posixaccount.zip from admin extension.

    I follow the instruction of how to integreate UNIX and Windows Accounts in Zimbra LDAP and Zimbra Admin UI,UNIX and Windows Accounts in Zimbra LDAP and Zimbra Admin UI - ZimbraWiki
    when I deploy...
  19. Replies
    9
    Views
    3,078

    could not send email on zcs 4.5.6

    Hello, Dear all,
    Today, I installed zcs 4.5.6 , the installation sucessful, but I could not send email. always shows a error message as below. what does it mean? how to solve it? thanks in...
  20. Replies
    1
    Views
    2,686

    zdesktop backend doesn't run on Suse10.2

    Hello, Dear All,

    I had twice fresh installation of zimbra desktop on my Opensuse 10.2, one is installed into /root/zimbra/zdesktop, the other is /home/zdesktop, but all are failed to run...
  21. Replies
    1
    Views
    4,618

    you can get it from here

    Hello, M. carnold

    I am using Suse10.2, don't know what linux you are using, if your linux is Suse, then you can download all evolution-devel from Suse repository, one of link is
    Index of...
  22. I've got it by searching internet. share with everyone

    the address is https://zimbra.svn.sourceforge.net/svnroot/zimbra/trunk

    you can use command

    svn co https://zimbra.svn.sourceforge.net/svnroot/zimbra/trunk

    do download up to data source code...
  23. Where can I get evolution connector source code? svn wite working?

    I could not download source code from SourceForge.net Repository - [zimbra] Index of /trunk/ZimbraEvolution

    by using SVN client, the error says:

    PROPFIND request failed on...
  24. Replies
    3
    Views
    2,278

    Hello, M. Phoenix, Sorry for my mistake....

    Hello, M. Phoenix,

    Sorry for my mistake. I've got the problem, I did not give a gateway IP address to email server, hehe, now, for outgoing message is ok, thanks!
  25. Replies
    3
    Views
    2,278

    Hello, M. Phoenix, I tried to connect...

    Hello, M. Phoenix,

    I tried to connect mx4.hotmail.com by telenet on one computer in our LAN, the return message shows could not open connection to the host on port 23, connection failed.

    ...
Results 1 to 25 of 40
Page 1 of 2 1 2