Search:

Type: Posts; User: SurrealTiggi; Keyword(s):

Search: Search took 0.00 seconds.

  1. Replies
    0
    Views
    734

    Subnet getting blocked

    Hi guys, hope someone can assist with a small problem I'm having.

    I've got a Zimbra server behind a gateway, local address 192.168.100.30, gw 192.168.100.240.
    I've other machines running through...
  2. Replies
    7
    Views
    2,839

    Thanks Bill A stream of delayed msgs managed...

    Thanks Bill

    A stream of delayed msgs managed to trickle through yesterday, so I suspect that that was the problem.
    In addition, I also set up 1-1NAT (used to just get ports forwarded from our...
  3. Replies
    7
    Views
    2,839

    Just noticed something else. I never filled in...

    Just noticed something else. I never filled in the "Inbound SMTP host" field under MTA Global Settings.
    Would this make a huge difference in receiving external mails? I'm still getting users...
  4. Replies
    7
    Views
    2,839

    Oh ok, I thought those were error messages. ...

    Oh ok, I thought those were error messages.

    I'm not quite sure what I should be looking for then.

    Perhaps this will help, it is an error message received by someone who tried to send a message...
  5. Replies
    7
    Views
    2,839

    Thanks for the reply The most common error...

    Thanks for the reply

    The most common error that I can see in the log files is the following in zimbra.log, I think this is the one that points to random external mails getting dropped.

    Oct 8...
  6. Replies
    7
    Views
    2,839

    update and external mail issues

    Hi guys, hope to get some help regarding some issues I've been having lately.

    Firstly, having trouble updating my install of ZCS. The url is correct but when I attempt to check for updates it...
Results 1 to 6 of 6