Search:

Type: Posts; User: matnor; Keyword(s):

Page 1 of 5 1 2 3 4

Search: Search took 0.01 seconds.

  1. Replies
    18
    Views
    4,078

    I had this issue as well..and it is ok (the...

    I had this issue as well..and it is ok (the attachment work fine) after I disabled the Mandatory signature..
  2. Successfully upgraded to 8.0.4 from 8.0.3 on Centos 6.4

    Successfully upgraded to 8.0.4 from 8.0.3 on Centos 6.4..did it yesterday..no issue so far..Thanks to Zimbra team...
  3. We've been running on 8.03 for quite some time...

    We've been running on 8.03 for quite some time now with no issue except few complaints regrading the new GUI...new look and feel..some users prefer the old 7.2.3 ..easier to maneuver ..
  4. Replies
    18
    Views
    4,078

    Got no choice but to revert back to Zimbra 7.22...

    Got no choice but to revert back to Zimbra 7.22 on Centos 6.4..running fine!!!!!!!!...:cool:
  5. Replies
    18
    Views
    4,078

    Can't resolve on the 2nd box..so no other...

    Can't resolve on the 2nd box..so no other option...revert back to Zimbra 7.2.2..everything is working fine...:cool:
    Still wandering why the 1st box went smoothly..but not the 2nd box..same h/w, same...
  6. Replies
    18
    Views
    4,078

    Do you manage to solve your problem? I did the...

    Do you manage to solve your problem?
    I did the followings:
    1. Backup the current folder Zimbra 8.03
    2. Uninstall Zimbra 8.03
    3. Install new Zimbra 8.03, do the testing..email going out/coming in...
  7. Replies
    18
    Views
    4,078

    Hi, the other domain is still having the same...

    Hi, the other domain is still having the same attachment issue...even though I did follow the same steps as what I did for the first domain...attachment is not working???
  8. Replies
    18
    Views
    4,078

    Resolve the issue by reinstall a new Zimbra 8.03...

    Resolve the issue by reinstall a new Zimbra 8.03 then move the backup of original Zimbra folder... :)
  9. Replies
    18
    Views
    4,078

    Hi, I did a test on new installation of Zimbra...

    Hi, I did a test on new installation of Zimbra 8.0.3 on Centos 6.4 and found out that attachment is working fine...our current Zimbra 8.0.3 is an upgrade from 7.2.2..so something might need to be...
  10. Replies
    18
    Views
    4,078

    Hi, any clue to resolve this issue? Thanks.

    Hi, any clue to resolve this issue? Thanks.
  11. Replies
    18
    Views
    4,078

    Our workaround for now is to attach a dummy file...

    Our workaround for now is to attach a dummy file in addition to all the files that we want to send...i.e if I want to send 1 file then I attach a second dummy file, if 2 files then I do attach a 3rd...
  12. Replies
    18
    Views
    4,078

    Hi, I'm having the same issue..running on 8.03 on...

    Hi, I'm having the same issue..running on 8.03 on Centos 6.4

    Content-Type: application/vnd.openxmlformats-officedocument.spreadsheetml.sheet;
    name=Report_En.Ali_Onstage.xlsx...
  13. Succesfull Upgrade from 7.2.3 to 8.03 on Centos 6.4

    Upgraded from 7.2.3 to 8.0.3 on Centos 6.4 64 bit successfully...no issue so far..
    Thanks to Zimbra.

    [zimbra@xxx ~]$ zmcontrol version
    Release 8.0.3_GA_5664.RHEL6_64_20130305090204 CentOS6_64...
  14. restored back backup and run on old 7.2.2..will...

    restored back backup and run on old 7.2.2..will do the upgrade later to trace back what really happen..thanks
  15. zimbra@mail ~]$ zmcontrol status Host mail.x.x.y...

    zimbra@mail ~]$ zmcontrol status
    Host mail.x.x.y
    antispam Running
    antivirus Running
    ldap Running
    logger ...
  16. Summary of steps that I;ve done: 1. Upgrade...

    Summary of steps that I;ve done:

    1. Upgrade the zimbra from 7.2.2 to 7.2.3 after the first box upgrade was successful..
    2. I rebooted the server after I checked status all were running and I...
  17. I did look at all the similar treads but not...

    I did look at all the similar treads but not working for me.. I re-run the install again but still the same ..all services running but got that error in the zimbra.log
  18. postfix error : transport unavailable after upgrade to 7.2.3 on Centos 6.4

    Dear All;

    I upgraded my box from Zimbra 7.2.2 on Centos 6.4 to Zimbra 7.2.3 ..but after upgrade emails can't be sent within the local domain or to external domain..it was working fine on...
  19. Manage to upgrade the other server to 7.2.3 on...

    Manage to upgrade the other server to 7.2.3 on Centos 5.9 then migrate to Centos 6.4

    Release 7.2.3_GA_2872.RHEL6_64_20130304144847 CentOS6_64 FOSS edition.
  20. Release 7.2.3_GA_2872.RHEL5_64_20130304144832...

    Release 7.2.3_GA_2872.RHEL5_64_20130304144832 CentOS5_64 FOSS edition
  21. Successful upgrade to 7.2.3 on Centos 5.9 64 bit

    I've successfully upgraded from 7.2.2 to 7.2.3..with no issues..

    Will upgrade the other box on Centos 6.3 soon..

    Thanks to Zimbra team..
  22. Applied patch 7.2.2 to...

    Applied patch 7.2.2 to 7.2.2_GA_2852.RHEL6_64_20121204211835 CentOS6_64 FOSS edition. succesfully...
  23. Managed to migrate to Centos 6 successfully......

    Managed to migrate to Centos 6 successfully...
    Release 7.2.2_GA_2852.RHEL6_64_20121204211835 CentOS6_64 FOSS edition.

    Later to migrate to Zimbra 8....
  24. Successful upgraded to Release...

    Successful upgraded to Release 7.2.2_GA_2852.RHEL5_64_20121204211814 CentOS5_64 FOSS edition.
    Going to migrate to CentOS6_64 soon..
  25. Successful upgrade to 7.2.1 on Centos 5.8 64 bit

    I've successful upgraded my Zimbra to 7.2.1 from 7.2.0 P1..no issues so far..
    Thanks to Zimbra team..:)
Results 1 to 25 of 123
Page 1 of 5 1 2 3 4