Search:

Type: Posts; User: flavio.tv; Keyword(s):

Page 1 of 2 1 2

Search: Search took 0.00 seconds.

  1. Ok, I've found it !...

    Ok, I've found it ! "uid=username,ou=people,dc=mydomain,dc=com"
  2. I've the same problem here, what is the correct...

    I've the same problem here, what is the correct DN for a normal user ?
  3. Yes, I've searched the Closed/Resolved/Verified...

    Yes, I've searched the Closed/Resolved/Verified bugs but perhaps I didn't understand something. What I've understood is that there were some bugs in the family mailbox system but I didn't understand...
  4. Ok, thank you phoenix, I've finally understood...

    Ok, thank you phoenix, I've finally understood what's the problem, family mailbox are not available anymore. I don't understand why a core feature like this has been removed.
  5. I've opened a new thread for the problem. This...

    I've opened a new thread for the problem.

    This can be closed, tnx.
  6. Zimbra 8.0.1 - Enabling child account makes new mail composing stop working

    I've found a problem in ZCS 8.0.1, when I enable a child account for a user with zmprov ma user1@domain.com +zimbraChildAccount zimbrachildID and then zmprov ma user1@domain.com...
  7. Update: The problem appear when using Child...

    Update: The problem appear when using Child Account, if I enable a child account for one user, that user cannot compose mail anymore... this is a big problem for us...
  8. I've discovered that admin user doesn't had this...

    I've discovered that admin user doesn't had this problem, I've done some tests, all imported account from another zimbra installation are affected but if I create a new account it works perfectly. It...
  9. Replies
    7
    Views
    1,767

    I've discovered that admin user doesn't had this...

    I've discovered that admin user doesn't had this problem, I've done some tests, all imported account from another zimbra installation are affected but if I create a new account it works perfectly. It...
  10. I've discovered that admin user doesn't had this...

    I've discovered that admin user doesn't had this problem, I've done some tests, all imported account from another zimbra installation are affected but if I create a new account it works perfectly. It...
  11. I've tried to undeploy and then re-deploy all the...

    I've tried to undeploy and then re-deploy all the zimlets but the problem remains.
  12. Replies
    7
    Views
    1,767

    All the browsers are updated to the latest...

    All the browsers are updated to the latest version and I've tried to clear cache/temporary files.
  13. Replies
    7
    Views
    1,767

    Thanks for your answer, how did you do this ? ...

    Thanks for your answer, how did you do this ?

    I've tried to undeploy all the zimlets and then I've re-deployed them again but the problem remain the same.
  14. Thanks :) I'll do some test with zimlets...

    Thanks :) I'll do some test with zimlets...
  15. Zimbra 8.0.1 - Problem trying to compose new message or reply (Ajax problem ?)

    Zimbra 8 fresh install, upgraded to 8.0.1 on ubuntu 12.04 LTS x64

    Nothing happens trying to compose a new mail or replaying to a mail, it only works if I enable the option to compose new e-mails...
  16. Replies
    7
    Views
    1,767

    Same problem here with 8.0.1 on ubuntu 12.04, it...

    Same problem here with 8.0.1 on ubuntu 12.04, it only works composing mail in a new windows but it isn't acceptable.

    Did you find a solution ?
  17. It doesn't work deactivating zimlets. I also...

    It doesn't work deactivating zimlets.

    I also tryed to run upgrade again, no success...
  18. Thank you, now I'm trying to deactivate all the...

    Thank you, now I'm trying to deactivate all the zimlets...

    What zimlet has solved the problem for you, schaedeldx ?
  19. Similar problem here, zimbra 8 fresh install,...

    Similar problem here, zimbra 8 fresh install, upgraded to 8.0.1 on ubuntu 12.04 LTS x64

    Nothing happens trying to compose a new mail or replaying to a mail, it only works if I enable the option to...
  20. Ok, I've tried using LDAP authetincation instead...

    Ok, I've tried using LDAP authetincation instead of Active Directory and all works correctly at first attempt...

    Is this a bug ?
  21. Zimbra 8 Active Directory Integration and mapping

    Hello!

    I'm trying to configure a new zimbra 8 OSE installation with integrated active directory authentication.

    We've AD users like lastnamefirstletterofname@mylocaldomain.local

    and mail...
  22. Replies
    5
    Views
    3,433

    Yes, it's exactly what I want, thanks! I've...

    Yes, it's exactly what I want, thanks!

    I've just posted a comment about reopening that bug.
  23. Replies
    5
    Views
    3,433

    Hi, thank you for your reply. In preferences,...

    Hi, thank you for your reply.

    In preferences, Mail section, I only find this option:


    Read Receipt: When I receive a request for a read receipt

    Never send a read receipt
    Always send...
  24. Replies
    7
    Views
    2,758

    If you refer to this: ...

    If you refer to this:

    http://www.zimbra.com/forums/administrators/35746-solved-update-check-not-working.html

    I've tried to apply that fix, now i've got no error from

    ...
  25. Replies
    0
    Views
    3,892

    Abilitare sempre le ricevute di lettura

    Ciao a tutti,
    avete idea se c'è la possibilità di abilitare in modo permanente la richiesta di ricevuta di lettura ?

    Ho la 6.0.3 e nei prossimi giorni aggiornero alla 6.0.4
Results 1 to 25 of 33
Page 1 of 2 1 2