Search:

Type: Posts; User: Mo_Hong; Keyword(s):

Page 1 of 3 1 2 3

Search: Search took 0.00 seconds.

  1. Thread: Zimbra Cluster

    by Mo_Hong
    Replies
    2
    Views
    414

    Zimbra Cluster

    Good day Zimbra Forum,

    We are working to build a Zimbra HA Cluster (2 nodes), using DRDB - COROSYNC - PACEMAKER, right now we have almost all up and running exept for one thing, the zimbra server...
  2. Replies
    5
    Views
    313

    Errors creating new accounts/mailboxes

    Hi Community,

    We are having the following problem when creating new accounts, this is happening with every account we are trying to create, with admin priviledges or not. The CLI shows the account...
  3. Anyone solved this???

    Has anyone solved this issue. I'm trying to setup a Persona, from a different domain (domain B) that is hosted on the same ZCS as our main domain (domain A), to send mail with it. I have setup an...
  4. Replies
    18
    Views
    3,796

    Hi Bill, we have to take everything back to step...

    Hi Bill, we have to take everything back to step 1, nothing was really working so we have to put the erroneous hostname again. I'll have to check things over again to see if it's possible to change...
  5. Replies
    18
    Views
    3,796

    Also we cannot access the WebGUI or the Web Admin...

    Also we cannot access the WebGUI or the Web Admin Interface.
  6. Replies
    18
    Views
    3,796

    Ok, we are fixing the memcache and imapproxy...

    Ok, we are fixing the memcache and imapproxy disable/uninstall. Now, after changing the hostname all mailboxes appear in the form of user@hostname.domain.com and is not sending mail to the users.
  7. Replies
    18
    Views
    3,796

    Whe we did a fresh install, this services...

    Whe we did a fresh install, this services IMMAPPROXY and memchache where not installed, but after we migrated the data from the old server, they started to appear as services on the ZCS.
  8. Replies
    18
    Views
    3,796

    On zimbra.log we have: authentication against...

    On zimbra.log we have:

    authentication against url 'https://domain.com:7071/service/admin/soap/' caused error 'curl_easy_perform: error(6): Couldn't resolve host 'domain.com''
  9. Replies
    18
    Views
    3,796

    We tried regenerating the certs, but gave us...

    We tried regenerating the certs, but gave us errors.
  10. Replies
    18
    Views
    3,796

    We have made the change, but we are still facing...

    We have made the change, but we are still facing some issues. Here is the process:

    [zimbra@correo ~]$ /opt/zimbra/libexec/zmsetservername -n correo.domain.com
    Getting local config...
  11. Replies
    18
    Views
    3,796

    Can I proceed to change the zmhostname and after...

    Can I proceed to change the zmhostname and after proceed to change the hosts file??
  12. Replies
    18
    Views
    3,796

    Changed back the /etc/hosts file to the...

    Changed back the /etc/hosts file to the following:

    /etc/hosts
    127.0.0.1 localhost localhost.localdomain
    10.10.2.252 domain.com correo

    and I could start again the Zimbra services.
  13. Replies
    18
    Views
    3,796

    Ok, changed the /etc/hosts file. Now we have the...

    Ok, changed the /etc/hosts file. Now we have the following erro when tryin to restar Zimbra services:

    [zimbra@correo ~]$ zmcontrol start
    Host fuller-ve.com
    Starting ldap...Done.
    Failed....
  14. Replies
    18
    Views
    3,796

    Split DNS - Verification

    Dig MX
    [root@correo ~]# dig domain.com mx

    ; <<>> DiG 9.3.6-P1-RedHat-9.3.6-4.P1.el5_4.2 <<>> domain.com mx
    ;; global options: printcmd
    ;; Got answer:
    ;; ->>HEADER<<- opcode: QUERY, status:...
  15. Replies
    18
    Views
    3,796

    Bill, Thanks for your answer, I'll be posting...

    Bill,
    Thanks for your answer, I'll be posting as soon as I get tothe office. For what you tell me then, zmhostneme is wrong and should be in the form hostname.domain.com right?

    Thanks,
    Ed
  16. Replies
    18
    Views
    3,796

    zmhostname - outgoing mail problems

    Hi Community,
    We been facing an ackward problem with one of our servers. We have configured the DNS following all the guidelines on the forums and wiki, and it does resolve internally and...
  17. Thread: Milter-reject

    by Mo_Hong
    Replies
    10
    Views
    6,033

    Test done

    Hi All!!!
    Sorry for the delay on the test results. We could do the telneting and the mail was sent over inside the server, but when you do that simply you're sending an internal mail inside our...
  18. Thread: Milter-reject

    by Mo_Hong
    Replies
    10
    Views
    6,033

    We are doing the test

    Thanks for the replys, we are at the moment doing the tests, I'll be posting over the results as soon as we get them.
  19. Thread: Milter-reject

    by Mo_Hong
    Replies
    10
    Views
    6,033

    Update

    Well, we did some test today. We told the client to send over some mails, to our server and to other Zimbra server we have for testing. The weird thing is that the test server received the emails,...
  20. Thread: Milter-reject

    by Mo_Hong
    Replies
    10
    Views
    6,033

    The mailserver is....

    Yes I have confirmed that the mailserver they are using is Lotus, and the mailclient of the users is Lotus and Outlook (some of them). I hope this helps!!

    Thanks!!
  21. Thread: Milter-reject

    by Mo_Hong
    Replies
    10
    Views
    6,033

    I think that...

    I'm not really sure at this moment what is their mail system. I think it is Lotus but I'm going to ask them. I'll be posting this in my next response, but for the moment, I think it is Lotus.

    ...
  22. Thread: Milter-reject

    by Mo_Hong
    Replies
    10
    Views
    6,033

    Then the problem is from the mailclient?

    Hi Arcane,
    Thanks for your quick reply. The the problem is the mail cliente from which they are sending the mail??? They sent me over the following email which they got after failing to send an...
  23. Thread: Milter-reject

    by Mo_Hong
    Replies
    10
    Views
    6,033

    Milter-reject

    Hello Community!!
    We are experiencing the following error on our server. One client is trying to send over mail, but the mails are not even received by the server. When we inspected the logs we...
  24. Thread: Mail Problems

    by Mo_Hong
    Replies
    8
    Views
    1,622

    Ok, let me get a hold on the files to check them...

    Ok, let me get a hold on the files to check them out and I'll send you more information.

    Again thanks, and don't worry in this business you need to have the questions to find the right answers.
    ...
  25. Thread: Mail Problems

    by Mo_Hong
    Replies
    8
    Views
    1,622

    Ok, I need to check this out. Yes we did...

    Ok, I need to check this out.



    Yes we did test the ZCS Webclient to Webclient to see if it was an Outlook problem, and the result was the same as if we were sending through outlook.



    I'm...
Results 1 to 25 of 52
Page 1 of 3 1 2 3