Search:

Type: Posts; User: jayel; Keyword(s):

Page 1 of 4 1 2 3 4

Search: Search took 0.00 seconds.

  1. Thread: database error

    by jayel
    Replies
    0
    Views
    544

    database error

    Hello,

    I got a mail from admin zimbra that says :



    Database errors found.
    /opt/zimbra/mysql/bin/mysqlcheck --defaults-file=/opt/zimbra/conf/my.cnf -S /opt/zimbra/db/mysql.sock -A -C -s -u...
  2. Replies
    0
    Views
    949

    zimbra + visual studio 2008

    Hello,

    I was wondering if I can put calendar appointments into my zimbra server with a program i make with visual studio?

    I see there is a soap service but when I try to connect I get :
    HTTP...
  3. Replies
    2
    Views
    1,566

    Hello, How did you do the upgrade? I asked...

    Hello,

    How did you do the upgrade?
    I asked this question days ago, and nobody seems to know the answer.

    John
  4. Replies
    2
    Views
    1,507

    Marco, I installed the connector on a windows...

    Marco,

    I installed the connector on a windows 2008 R2 server.
    Installing went ok.

    greets
    John
  5. Thread: upgrade zcb

    by jayel
    Replies
    6
    Views
    1,644

    ok, Thnx, finally someone who's showing...

    ok,

    Thnx, finally someone who's showing somekind of life on this forum section.

    @Klug,

    I want to upgrade to ZCB 6.5.3 from ZCB 6.5.1.
    How do I do that on my BES server?
    Do I just run the...
  6. Thread: upgrade zcb

    by jayel
    Replies
    6
    Views
    1,644

    OK? Maybe somebody will know the answer to...

    OK?

    Maybe somebody will know the answer to this one.
    The raison I want to upgrade the zimbra connector for blackberry is, sometimes some blackberry's don't want to receive emails anymore.

    It...
  7. Thread: upgrade zcb

    by jayel
    Replies
    6
    Views
    1,644

    Hallo, I find it sad dat nobody seems to known...

    Hallo,

    I find it sad dat nobody seems to known the answer to this question !
    When you do an upgrade of your network zimbra server (YES I have a paid version of zimbra !) and you have to update...
  8. Thread: upgrade zcb

    by jayel
    Replies
    6
    Views
    1,644

    nobody? I search't the forums but didn't find...

    nobody?

    I search't the forums but didn't find any answer !
  9. Thread: upgrade zcb

    by jayel
    Replies
    6
    Views
    1,644

    upgrade zcb

    Hallo,

    To upgrade de zcb 6.5.1 to zcs 6.5.3.... can I just run the msi file ?
    Or do I have to first unistall 6.5.1 and then install 6.5.3?

    After that wil everything else work on my BES without...
  10. Replies
    8
    Views
    2,459

    Working here ! John

    Working here !

    John
  11. Replies
    11
    Views
    4,373

    OK, everything is working. With the great...

    OK, everything is working.
    With the great support of a zimbra employee : Nikhil

    Thanks you gues.

    Zimbra connector for blackberry, BES express and windows 2008 R2

    greets,

    John
  12. Replies
    11
    Views
    4,373

    OK, Now I think my device is activated but I...

    OK,

    Now I think my device is activated but I can't see mails, appointment ...

    Here's a snipped of my log. What is the error?


    6-01-2011 17:17:47.492 [5236]: *461* ERROR:...
  13. Replies
    11
    Views
    4,373

    Ok, I can resolve mail.robotronic.be. But no...

    Ok, I can resolve mail.robotronic.be.

    But no activation yet !!

    This is really a hard thing to do, pffffff.

    Any help please !


    greets,
  14. Replies
    11
    Views
    4,373

    I've found that the...

    I've found that the BlackBerryServer_MailStore_profile was misspelled.

    Another problem :

    I cannot seem to activate my device over WIFI
    Is this the reason? Error Code: 12007(The server name...
  15. Replies
    11
    Views
    4,373

    Hello again, When I Look at my services on my...

    Hello again,

    When I Look at my services on my win2008 server where the BES server is installed I see that the "BlackBerry Mailstore service" is not running.
    When I try to start it I get an error...
  16. Replies
    11
    Views
    4,373

    Hello, When I test with outlook on the BES...

    Hello,

    When I test with outlook on the BES server, I get the GAL in my list of contact when I try to make a new mail.

    How can I get the same in the blackberry administrator console?

    greets ...
  17. Replies
    11
    Views
    2,190

    hey fyd, It works thanks very much !! I did...

    hey fyd,

    It works thanks very much !!

    I did as you explaned zmsshkeygen and zmupdateauthkeys and everything is ok !

    greets,

    John
  18. Replies
    11
    Views
    4,373

    [SOLVED] GAL + first time user blackberry

    Hello,

    I think my setup of my bes server express went well.
    But in the administrator console i cannot see GAL.

    What can I check ?

    greets
    John
  19. Replies
    11
    Views
    2,190

    @Phoenix, I checked my zimbra.log again but...

    @Phoenix,

    I checked my zimbra.log again but nothing unussual when I get the error in the admin console.
    No additional entries in the log file, ... no errors.

    greets,

    John
  20. Replies
    11
    Views
    2,190

    thanks. I checked my port settings and...

    thanks.

    I checked my port settings and everything is ok :


    zimbra@mail:/root$ zmprov gs `zmhostname` zimbraRemoteManagementPort
    # name mail.robotronic.be
    zimbraRemoteManagementPort: 22

    ...
  21. Replies
    11
    Views
    2,190

    Hallo, Sorry about the screenshot. As for the...

    Hallo,

    Sorry about the screenshot.
    As for the question you asked.
    It is a upgrade.

    I think it started when we upgrade from 5 to 6.

    When I look at zimbra.log there is nothing unusual.
    I...
  22. Replies
    11
    Views
    2,190

    [SOLVED] Error opening mail queu admin console

    Hello,

    When I click on the mail queu I get following error (see attachment)

    Hope somebody can help me?

    Greets,

    John
  23. Replies
    2
    Views
    998

    hallo, thnx for the quick response Phoenix. I...

    hallo,

    thnx for the quick response Phoenix.
    I have copied a backup of the image of the Image server that is working.
    It was a problem with our KVM server.
    John
  24. Replies
    2
    Views
    998

    [SOLVED] server down !

    hello,
    when I do zmcontrol status, I get :


    zimbra@mail:/root$ zmcontrol status
    Host mail.robotronic.be
    antispam Running
    antivirus Running
    ...
  25. Thread: disk space

    by jayel
    Replies
    1
    Views
    791

    Hi, Check...

    Hi,

    Check http://www.zimbra.com/forums/administrators/42642-solved-deleting-old-backups-new-post.html

    John
Results 1 to 25 of 85
Page 1 of 4 1 2 3 4