Search:

Type: Posts; User: rwjblue; Keyword(s):

Page 1 of 2 1 2

Search: Search took 0.00 seconds.

  1. Apparently resolved after ClaimAV update at 2010/01/09 07:26:00 EST

    I just checked an Exploit.PDF-9669 has been removed from the ClaimAV definitions as of 2010/01/09 at 7:26 EST.

    Emails are now being processed properly for us.
  2. Replies
    11
    Views
    6,134

    Works in Leopard

    I just tried this using https://servername/dav/username under Leopard and it worked properly. So at this point I would probably agree that there is something wrong with the way Win XP handles...
  3. Replies
    11
    Views
    6,134

    I have tried: https://servername/dav/username...

    I have tried:

    https://servername/dav/username
    https://servername/dav/username/
    https://servername/dav/username/briefcase
    https://servername/dav/username/briefcase/

    All of these have the same...
  4. Replies
    11
    Views
    6,134

    WebDAV with ZCS 5.0.2 and Windows XP

    I am trying to access the WebDAV service on our newly upgraded server. I thought that I should be able to create a Web Folder in Windows XP like I normally would with WebDAV. When I tell the add...
  5. Here is a wiki link for zmmailbox...

    Here is a wiki link for zmmailbox.
  6. If you were to use a straight IMAP client...

    If you were to use a straight IMAP client (Outlook, Thunderbird, Evolution, etc) you could simply configure multiple accounts for those users. It would then be up to the user to maintain which...
  7. Unless you specifically need two separate...

    Unless you specifically need two separate accounts you could easily add an alias to bob@company.com which will allow the support@ mail to go to him.

    If multiple users need to be able to access the...
  8. Replies
    2
    Views
    2,863

    iPhone/Outlook Issues

    This was originally posted in the Outlook Connector section, but I'm not sure that is where the issue is coming from...

    I am having similar issues to the OP. Basically, when a new message comes in...
  9. Replies
    5
    Views
    3,055

    iPhone/Outlook Issues

    Has anyone else had these issues? I am just trying to figure out if it is a problem with my iPhone/Zimbra configuration or just an issue with the iPhone itself.

    Thanks,

    Robert
  10. Replies
    5
    Views
    3,055

    iPhone/Outlook Issues

    I am having similar issues to the OP. Basically, when a new message comes in both Outlook and the iPhone display the message properly. I then move the message to another folder or delete it (which...
  11. Replies
    47
    Views
    16,634

    iPhone Sync Issues (OutlookSyncClient.exe)

    We are getting the same error with multiple users. It seems to happen on sync every time.

    All using:

    Office 2003 SP3
    Zimbra Version 4.5.0_GA_612.RHEL4 Jan 15, 2007
    iPhone Firmware 1.1.1...
  12. Replies
    8
    Views
    18,648

    [SOLVED] Listing Distribution List Members

    We have been using the distribution lists feature via the Admin UI for a while now, and we keep finding more and more uses for them. The only problem that we have come across (caused by us) is that...
  13. Replies
    2
    Views
    2,402

    SSL Certificate Issue

    I am having a similar issue with a certificate just installed. As above I followed the wiki page completely, but when I run zmcontrol start I get the following:


    zmcontrol start
    Host...
  14. Replies
    2
    Views
    1,604

    No problem. Bug# 14181 created. I am going to...

    No problem. Bug# 14181 created.

    I am going to look into using a Zimlet to force this to happen for now. My thinking is that I can use a zimlet always redirects the user to the /h version, and...
  15. Replies
    2
    Views
    1,604

    Use HTML Client Based on COS?

    Is there a way to force a specific group of users based on class of service to use the lite HTML client?

    Thanks,

    RobertJ
  16. Replies
    72
    Views
    26,974

    $ zmcontrol -v Release...

    $ zmcontrol -v

    Release 3.0.1_GA_160.RHEL4_20060216172310 CentOS4 FOSS edition

    * Running standard CentOS 4.2.
    * Machine is dedicated for use with Zimbra
    * No virtual machines.
    * Disks...
  17. Replies
    72
    Views
    26,974

    Is anyone else running into this problem? ...

    Is anyone else running into this problem?

    Any help is appreciated....
  18. Replies
    72
    Views
    26,974

    Here is the stacktrace. I believe this is from...

    Here is the stacktrace. I believe this is from after the mta and mailbox are down.

    Thanks,

    Robert
  19. Replies
    72
    Views
    26,974

    zimbra.log is attached. Any help is...

    zimbra.log is attached.

    Any help is appreciated...

    Also, Zimbra version is:



    $ zmcontrol -v
  20. Replies
    72
    Views
    26,974

    Stacktrace: $tail -n100...

    Stacktrace:



    $tail -n100 tomcat/logs/stacktrace.1205
    at com.zimbra.cs.tcpserver.TcpServer.run(TcpServer.java:185)
    at java.lang.Thread.run(Thread.java:595)

    "Pop3Server" prio=1...
  21. Replies
    72
    Views
    26,974

    Have the same issue as drewage. After a few...

    Have the same issue as drewage. After a few hours of operation tomcat and saslauthd die. Server is a dual Opteron with 2GB ram dedicated to Zimbra.


    $ df -h
    Filesystem Size Used...
  22. Replies
    31
    Views
    51,906

    That makes sense. Any pointers on how to do...

    That makes sense.

    Any pointers on how to do this? Or on which sections to change in server.xml.in?

    Thanks again,

    Robert
  23. Replies
    31
    Views
    51,906

    You are absolutely correct. Currently if I try...

    You are absolutely correct. Currently if I try to navigate to http://myserver.mydomain.com/ the page times out. This is because tomcat is not listening on port 80. When I navigate to...
  24. Replies
    31
    Views
    51,906

    [SOLVED] Redirect http to https

    I would like to setup tomcat to redirect any requests for http://myserver.domain.com to https://myserver.domain.com. I have Zimbra setup using https mode only (because of HIPAA), and would like my...
  25. Replies
    2
    Views
    3,499

    Thank you!

    Thank you!
Results 1 to 25 of 29
Page 1 of 2 1 2