Search:

Type: Posts; User: t.kuebler; Keyword(s):

Search: Search took 0.00 seconds.

  1. Replies
    6
    Views
    3,790

    Our server is still running on 8.0.2, had no...

    Our server is still running on 8.0.2, had no problem with iphone and battery until this week, ios update to 6.1.3.
    what helped: i switched all sliders on iphone, settings.mail.zimbra account to the...
  2. Download Link for 8.0.2 Appliance is not working.

    Download Link for 8.0.2 Appliance is not working.
  3. Correct domain name and DNS Record for internal Domain

    Hi,

    I am trying to set up a Zimbra 8.0.1 Appliance for our new server environment.
    We have 100 mail users. I tried single node and multi node installation, but it always ends up with the logger...
  4. I tried to reinstall the mailbox server, but the...

    I tried to reinstall the mailbox server, but the logger won't install. when installing the appliance, there is the choice for single install (all on one server) or multiple install, where you can...
  5. Multiple Appliance Installation, Logger missing?

    Hello,

    i am testing Zimbra ZCA 8.0.1 in our new server environment. I created four virtual machines from the 8.0.1.ova, and installed Directory Server, Mailstore Server, MTA and Proxy each in one...
  6. Replies
    1
    Views
    487

    Did you restart the machine after editing the...

    Did you restart the machine after editing the config? I did the same thing today and external auth showed up only after a reboot.
Results 1 to 6 of 6