Search:

Type: Posts; User: scasperson; Keyword(s):

Search: Search took 0.00 seconds.

  1. Replies
    1
    Views
    1,271

    Documents not working

    Hi everyone.

    I have an issue with the documents not working with a

    HTTP ERROR 500
    Problem accessing /service/home/user@domain.com.au/Notebook. Reason:

    system failure: wiki formatter...
  2. Bang on! Thanks

    That worked a treat! I was baning my head against a wall for hours trying to figure why it wasn't working. :)
  3. Service start order

    UPDATE:

    I also have tried the startup and shutdown service sequence, but when I start up the controller service, it automatically kicks up the remaining services, and then shuts them all down.
    ...
  4. [SOLVED] Unable to start all of the blackberry services

    Hi Everyone

    Im having an issue with our blackberry server not starting up completely. I have only recently had it setup, and working with only a single blackberry for a few days, then suddenly it...
  5. Working!

    That solution worked like a charm.

    Thank you very much!
  6. UPDATE: I am able to add another user, sort of.

    After a few hours of adding a user into the ho-zimbra.ho.betterequine.com.au domain on the zimbra server, I'm able to add them into the blackberry enterprise server.

    However, I would like to add...
  7. [SOLVED] Unable to add users into blackberry enterprise server express

    Hi everyone.

    I am setting up a zimbra environment for testing, and im trying to get the blackberry stuff working.

    So far I have the following setup.

    - 2 Zimbra servers (6.0.8) at different...
Results 1 to 7 of 7