Search:

Type: Posts; User: vmartinez; Keyword(s):

Search: Search took 0.00 seconds.

  1. Replies
    8
    Views
    3,219

    ZD won't initialize

    Exactly! We have a large number of laptops in the field this is running on. A few are Windows XP SP3, most are Windows 7. They all worked fine at first, then on a few ZD just quit.
  2. Replies
    8
    Views
    3,219

    Me too!

    Hi! I have the exact same issue. User is on Windows XP SP3. Was using ZD 2.0. About 11 days ago it just stopped working. "Initializing, please wait" window would come up, then disappear and...
  3. Same issue - ZD 2 Beta fails to initialize

    Hi! I have the exact same issue. User is on Windows XP SP3. Was using ZD 2.0. About 11 days ago it just stopped working. "Initializing, please wait" window would come up, then disappear and...
  4. Replies
    4
    Views
    1,306

    Oh, in that case yes, Zimbra Desktop - web...

    Oh, in that case yes, Zimbra Desktop - web interface.
  5. Replies
    4
    Views
    1,306

    I'm new this. I took a guess at which forum to...

    I'm new this. I took a guess at which forum to post it to, and aparently I guessed wrong. What's the difference between a "Reported Error", "Desktop Issue" and "User Issue"?
  6. Replies
    2
    Views
    1,870

    I guess so. Did I post to the wrong forum again?...

    I guess so. Did I post to the wrong forum again? It's a little confusing, which one to use.
  7. Replies
    4
    Views
    1,306

    New email poller not working?

    I have a user who doesn't receive notification of new emails unless he clicks on the send/receive button. Tried reducing his polling interval hoping that might "refresh" it and get it to work, but...
  8. Replies
    2
    Views
    1,870

    Error 403 Must Authenticate

    I know this issue has come up in the past, but the only solution I've seen for it is to disconnect from Zimbra and log back in again. This isn't working.

    I have a user who receives emailed faxes...
  9. Replies
    0
    Views
    1,143

    [SOLVED] 403 Must Authenticate

    I know this issue has come up in the past, but the only solution I've seen for it is to disconnect from Zimbra and log back in again. This isn't working.

    I have a user who receives emailed faxes...
Results 1 to 9 of 9