Search found 161 matches

by maxxer
Mon Apr 01, 2019 10:48 am
Forum: Zimbra Connector for Outlook
Topic: Is ZCO still required with latest Outlook?
Replies: 0
Views: 2264

Is ZCO still required with latest Outlook?

I knew the latest Outlook used EAS instead of MAPI. Is ZCO still required with Outlook 2019?
thanks
by maxxer
Wed Mar 20, 2019 8:09 am
Forum: Administrators
Topic: Imap memcached deserialize error - 8.8.11P3
Replies: 21
Views: 8134

Re: Imap memcached deserialize error - 8.8.11P3

Is this causing any performance or functionality issue? Or is the server working fine?
by maxxer
Tue Mar 05, 2019 2:46 pm
Forum: Installation and Upgrade
Topic: zmconfigd repeating sending service status messages already sent.
Replies: 1
Views: 961

Re: zmconfigd repeating sending service status messages already sent.

It appears to be a log rotation problem, because zimbra-stats.log is meant to be emptied daily (but automatically).

See https://bugzilla.zimbra.com/show_bug.cgi?id=89601#c12
by maxxer
Mon Feb 25, 2019 4:09 pm
Forum: Administrators
Topic: Exclude address book from autocomplete
Replies: 0
Views: 409

Exclude address book from autocomplete

Hi.
Is it possible to exclude an address book from contacts autocomplete? In user preferences I see you can disable autocomplete for shared contacts or GAL, but I didn't find in options nor in zmmilabox to disable it for a specific AB.

Is this possible?
Thanks
by maxxer
Mon Feb 11, 2019 10:47 am
Forum: Administrators
Topic: Revamped Zimbra live sync stuff
Replies: 8
Views: 1847

Re: Revamped Zimbra live sync stuff

Yesterday I upgraded my email server with RHEL7_64 FOSS edition, Patch 8.8.11_P2 and now while doing live sync, we are getting the below error in the live sync log: Something similar has been reported on gitlab . It appears to be the output of zmplayredo command, but I cannot say what's causing it....
by maxxer
Wed Feb 06, 2019 11:49 am
Forum: Mobility
Topic: Zimbra | Z-Push problem
Replies: 3
Views: 4821

Re: Zimbra | Z-Push problem

zharky wrote:I have the same problem. Did anyone solve it?

I did work around the issue by pointing zpush directly to the java port instead of using the default 443 of nginx, but still haven't had time to understand why it's behaving this way
by maxxer
Fri Feb 01, 2019 6:14 pm
Forum: Administrators
Topic: certbot-zimbra v0.2
Replies: 5
Views: 26170

Re: certbot-zimbra v0.2

Why are you running -n again? That should be executed just the first time for the request.

When the certificate has been renewed you should call the script with -r, which deploys the renewed cert. See the cron configuration in the readme.
by maxxer
Tue Jan 15, 2019 8:41 am
Forum: Administrators
Topic: Wrong Zimbra admin port
Replies: 5
Views: 1003

Re: Wrong Zimbra admin port

DualBoot wrote:And this attribute , what value is set ?


Code: Select all

$ zmprov gcf zimbraReverseProxyAdminEnabled
zimbraReverseProxyAdminEnabled: FALSE
by maxxer
Mon Jan 14, 2019 1:27 pm
Forum: Administrators
Topic: Wrong Zimbra admin port
Replies: 5
Views: 1003

Re: Wrong Zimbra admin port

I've been using proxy since some time now but I always accessed 7071 for admin console. I think it has stopped working since the upgrade to 8.8.10. Anyway I found this wiki page and fixed with

Code: Select all

zmprov mcf zimbraWebClientAdminReference https://zimbra.domain.com:7071
by maxxer
Mon Jan 14, 2019 7:34 am
Forum: Administrators
Topic: Wrong Zimbra admin port
Replies: 5
Views: 1003

Wrong Zimbra admin port

Hi. My account is a Zimbra admin, so in the dropdown menu I get on top-right when clicking on my name I have the Admin Console . When clicking there I get a new browser window with https://zimbradomain:9071, and connection fails. Manually changing the browser port to 7071 obviously works. But I don'...

Go to advanced search