Search found 25 matches

by antonio.meireles
Tue Oct 04, 2005 8:31 am
Forum: Installation and Upgrade
Topic: no luck on Centos 4.1 [H E L P ]
Replies: 14
Views: 1726

no luck on Centos 4.1 [H E L P ]

anyone from zimbra with 'any' idea about what could be causing this erroneous behaviour ?
TIA
PS. BTW those who got to run zimba on RHEL 4 or centos4 could plz post the list of installed rpms on they 're systems ?
by antonio.meireles
Mon Oct 03, 2005 6:33 pm
Forum: Installation and Upgrade
Topic: no luck on Centos 4.1 [H E L P ]
Replies: 14
Views: 1726

no luck on Centos 4.1 [H E L P ]

[quote user="dkarp"]http://zimbra.com/forums/showthread.php?t=186 I think the original post also says:Not sure if this is applicable, but it did solve their OpenLDAP startup issue.[/QUOTE]yes... but that was in the context of using a DISTRO supplied openldap rpm, which isn 't the idea ...
by antonio.meireles
Mon Oct 03, 2005 2:44 pm
Forum: Installation and Upgrade
Topic: no luck on Centos 4.1 [H E L P ]
Replies: 14
Views: 1726

no luck on Centos 4.1 [H E L P ]

[quote user="dkarp"]Does this solution work for you? http://zimbra.com/forums/showpost.php?p=845&postcount=5[/QUOTE>

Could you elaborate ?
simply putting ...

moduleload     back_bdb

# .la

backend bdb

checkpoint 512 30



on the slapdf.conf didn ´ t change anything :(
Regards.
by antonio.meireles
Mon Oct 03, 2005 12:53 pm
Forum: Installation and Upgrade
Topic: no luck on Centos 4.1 [H E L P ]
Replies: 14
Views: 1726

no luck on Centos 4.1 [H E L P ]

[zimbra@zimbra ~]$ ldd /opt/zimbra/openldap/libexec/slapd linux-gate.so.1 => (0xf57fd000) libdb-4.2.so => /opt/zimbra/lib/libdb-4.2.so (0xb7ec8000) libsasl2.so.2 => /opt/zimbra/cyrus-sasl/lib/libsasl2.so.2 (0xb7eb0000) libssl.so.4 => /lib/libssl.so.4 (0xb7e7c000) libcrypto.so.4 => /lib/libcrypto.so....
by antonio.meireles
Mon Oct 03, 2005 12:08 pm
Forum: Installation and Upgrade
Topic: no luck on Centos 4.1 [H E L P ]
Replies: 14
Views: 1726

no luck on Centos 4.1 [H E L P ]

Hi, i' m trying to install Zimbra on Centos 4.1 (RHEL 4 clone) and install fails...from the install log i can see that the drama start's with the ldap server ...COMMAND: zmlocalconfig -e zimbra_server_hostname=zimbra.arq.up.pt COMMAND: zmlocalconfig -e ldap_host=zimbra.arq.up.pt COMMAND: zml...

Go to advanced search