Search found 36 matches

by pcjackson
Tue Jan 01, 2008 8:32 am
Forum: Installation and Upgrade
Topic: Issues with IM, NE 5.0
Replies: 5
Views: 494

Issues with IM, NE 5.0

Just upgraded on RHEL4 to NE 5.0.Looks like IM is broken; We've enabled this feature in the COS and I've added a "New Buddy" with address "username@zimbradomain.com" however when that user is logged in, they do not appear in my buddy list. Furthermore, I cannot send them ...
by pcjackson
Wed Sep 06, 2006 10:01 am
Forum: Administrators
Topic: Mail filter problem GA 4.0.0
Replies: 6
Views: 499

Mail filter problem GA 4.0.0

I've had the same problem (and now still with 4.0). I just created a tag for my fiance, had her send me an E-mail, and ... it's not tagged. Any thoughts?
by pcjackson
Wed Aug 30, 2006 3:49 pm
Forum: Administrators
Topic: V 4.0 Zimlet Problems
Replies: 5
Views: 361

V 4.0 Zimlet Problems

zmcontrol stop/start to restart tomcat?
by pcjackson
Wed Aug 30, 2006 3:47 pm
Forum: Administrators
Topic: V 4.0 Zimlet Problems
Replies: 5
Views: 361

V 4.0 Zimlet Problems

I ran an "upgrade" - it's our "live" server.
I did not restart tomcat.
by pcjackson
Wed Aug 30, 2006 3:44 pm
Forum: Administrators
Topic: V 4.0 Zimlet Problems
Replies: 5
Views: 361

V 4.0 Zimlet Problems

After installing version 4.0, I had no Zimlets. So, I ran "zmzimletctl deploy ..." on all zimlets in "zimlet-extras". Below is the output of a "zmzimletctl listZimlets: [zimbra@mailbox zimlets-extra]$ zmzimletctl listZimlets Installed Zimlet files on this host: com_flightexp...
by pcjackson
Tue Jul 11, 2006 8:15 am
Forum: Administrators
Topic: Message Read/Received notifications... personal DL's
Replies: 5
Views: 706

Message Read/Received notifications... personal DL's

Any activity on this feature request?
by pcjackson
Thu Jun 29, 2006 7:27 am
Forum: Administrators
Topic: After upgrade to 3.1.4, problems...
Replies: 4
Views: 389

After upgrade to 3.1.4, problems...

A little wiggling around in my congested server room caused it to come loose. (Don't tell the boss.) Good news is Zimbra is honkin' with 4GB RAM. :D Also going to throw another 160GB drive in the GL320 and move my mail store to that drive. May need help with that when the time comes.
by pcjackson
Thu Jun 29, 2006 7:21 am
Forum: Administrators
Topic: After upgrade to 3.1.4, problems...
Replies: 4
Views: 389

After upgrade to 3.1.4, problems...

Bad ethernet cable going to our DNS server... Ack. It's still early.
by pcjackson
Thu Jun 29, 2006 7:07 am
Forum: Administrators
Topic: After upgrade to 3.1.4, problems...
Replies: 4
Views: 389

After upgrade to 3.1.4, problems...

This line seems to be the culprit. (from /var/log/zimbra.log) When I view the queue in the admin, there are 16 deferred messages all indicating the same error.Jun 29 08:00:30 mailbox postfix/qmgr[4969]: 2A775D5872D: to=, relay=none, delay=0, status=deferred (delivery temporarily suspended: Host or d...
by pcjackson
Sun Jun 25, 2006 9:33 pm
Forum: Administrators
Topic: New Rollout of Network Edition
Replies: 6
Views: 669

New Rollout of Network Edition

Agreed. I'll figure out a way to address a before/after comparison for the record.

Go to advanced search