Search found 18 matches

by Matt Rhoades
Thu Oct 19, 2006 12:56 pm
Forum: Administrators
Topic: Process saslauthd consuming 100% of CPU.
Replies: 4
Views: 933

Process saslauthd consuming 100% of CPU.

Here's a man page on pstack:

Also">http://www.linuxcommand.org/man_pages/pstack1.html
Also
, look here at a similar bug: http://bugzilla.zimbra.com/show_bug.cgi?id=11381 ... I'm not sure if that is the same problem that you are experiencing.
by Matt Rhoades
Thu Aug 31, 2006 1:30 pm
Forum: Administrators
Topic: Errors in Admin on Domain and Doc creation
Replies: 26
Views: 2113

Errors in Admin on Domain and Doc creation

Regarding "LDAP: error code 17 - AccountsLimit: attribute type undefined"
See bug:
Logging">http://bugzilla.zimbra.com/show_bug.cgi?id=10354
Logging
out of the admin console, and then logging back in may solve your problem.
by Matt Rhoades
Wed Aug 02, 2006 8:38 pm
Forum: Users
Topic: A problem about the Search.
Replies: 7
Views: 616

A problem about the Search.

To determine the timezone on your server:[user@server ~]# date "+%Z" PDTIf most clients will be in the same time zone, you should probably put your server in the same time zone. I think that will get you closer to your goal of having all the client and search times match up.I don't kno...
by Matt Rhoades
Wed Aug 02, 2006 4:18 pm
Forum: Users
Topic: A problem about the Search.
Replies: 7
Views: 616

A problem about the Search.

I didn't realize there was a forum thread on this bug.
I repro'ed on the QA server. Check out:

I">http://bugzilla.zimbra.com/show_bug.cgi?id=9563
I
hope my comment #3 makes sense.
by Matt Rhoades
Tue May 02, 2006 12:24 pm
Forum: Users
Topic: Filters not working from local accounts.
Replies: 23
Views: 1891

Filters not working from local accounts.

Hmm. I thought the problem was that the filter was set up as:If the following conditions are met: "From:" is "mail.com" Perform the following actions: "File into folder:" "subfolder"The above will not filter all mails from "mail.com" because "na...
by Matt Rhoades
Tue May 02, 2006 11:44 am
Forum: Users
Topic: Filters not working from local accounts.
Replies: 23
Views: 1891

Filters not working from local accounts.

I think your problem may be the usage of "is" (Exact match) vs. "contains" (Includes) vs. "matches" (Reg-exp). See this bug:Zimbra">http://bugzilla.zimbra.com/show_bug.cgi?id=4047Zimbra is going to be discussing this bug in our internal bug triage meeting today (5/...
by Matt Rhoades
Fri Apr 28, 2006 12:04 pm
Forum: Developers
Topic: Some problems with WEB client...
Replies: 2
Views: 286

Some problems with WEB client...

For delete's not showing until a refresh ... this your bug: For">http://bugzilla.zimbra.com/show_bug.cgi?id=6094For contact's not being rendered if a state/province isn't chosen ... this is your bug: If">http://bugzilla.zimbra.com/show_bug.cgi?id=6700If these two bugs are not t...
by Matt Rhoades
Wed Mar 01, 2006 12:24 pm
Forum: Administrators
Topic: Mailbox stopped, redo.log permissons problem
Replies: 21
Views: 1428

Mailbox stopped, redo.log permissons problem

I just updated http://bugzilla.zimbra.com with the correct version numbers.
Use 3.0.1_Cray for your bug.

Go to advanced search