Search found 72 matches

by demanl
Fri Oct 13, 2006 10:27 pm
Forum: Administrators
Topic: remove/disable imapproxy
Replies: 8
Views: 503

remove/disable imapproxy

[quote user="schemers"]Actually this: zmprov ms server.example.com +zimbraServiceEnabled "" Is essentially a no-op, since "+" means add an additional attribute with no value, which means it won't get added. The "" for a value really ony works with single-v...
by demanl
Fri Oct 13, 2006 12:06 pm
Forum: Administrators
Topic: remove/disable imapproxy
Replies: 8
Views: 503

remove/disable imapproxy

[quote user="schemers"]Actually this: zmprov ms server.example.com +zimbraServiceEnabled "" Is essentially a no-op, since "+" means add an additional attribute with no value, which means it won't get added. The "" for a value really ony works with single-v...
by demanl
Fri Oct 13, 2006 6:29 am
Forum: Administrators
Topic: remove/disable imapproxy
Replies: 8
Views: 503

remove/disable imapproxy

Hi..I'm still having troubles w/tomcat dropping out every night now...:(..and after several searches and reading everything here I'm thinking that my problems are with the imapproxy........I'm running opensource zcs 4.0.2 on fc4 server with 2 gb of ram....:)......and some how I have the ...
by demanl
Tue Oct 10, 2006 5:16 pm
Forum: Installation and Upgrade
Topic: [SOLVED] imapproxy fails to start but imap still working (FC4)
Replies: 5
Views: 704

[SOLVED] imapproxy fails to start but imap still working (FC4)

[quote user="dkarp"]If you're running IMAP on 143/993, I don't think you can run imapproxy on the same box. Wouldn't you get "can't bind to that port" errors?[/QUOTE] Your documentation(Zimbra's) recommends that you DO NOT run imapproxy on the same server as y...
by demanl
Fri Oct 06, 2006 9:51 pm
Forum: Administrators
Topic: My tomcat service fail to start ,
Replies: 9
Views: 1149

My tomcat service fail to start ,

[quote user="chenthil"]I am new to Zimbra , can u let me know , why my tomcat service is not starting . i have tried to restart my server and even i have tried to stop the zimbra and start them again by zmcontrol start ..as zimbra user.[/QUOTE] Okay I figured out my problem......:)turns ou...
by demanl
Fri Oct 06, 2006 9:46 pm
Forum: Administrators
Topic: IMAPPROXY and TOMCAT not running Problem
Replies: 1
Views: 253

IMAPPROXY and TOMCAT not running Problem

Okay....i rtfm....:)
and found that I should not have the imapproxy server configured on a single server.....:)
...so ..in the admin interface gui....I blanked out the imap and pop3 proxy server port numbers and then restarted zimbra....and all seems to be very well...:)
...Thanks...
...SELF HELP....:)
by demanl
Fri Oct 06, 2006 6:47 am
Forum: Administrators
Topic: My tomcat service fail to start ,
Replies: 9
Views: 1149

My tomcat service fail to start ,

[quote user="chenthil"]I am new to Zimbra , can u let me know , why my tomcat service is not starting . i have tried to restart my server and even i have tried to stop the zimbra and start them again by zmcontrol start ..as zimbra user.[/QUOTE] Hello.....I'm having much the same proble...
by demanl
Fri Oct 06, 2006 6:12 am
Forum: Administrators
Topic: IMAPPROXY and TOMCAT not running Problem
Replies: 1
Views: 253

IMAPPROXY and TOMCAT not running Problem

Hello everyone....I'm still having an occasional problem with tomcat stopping...and dropping out....:(But...I just noticed/realized...that when tomcat is running...my imapproxy is NOT running.....and when imapproxy IS running....tomcat is NOT running........I'm thinking I got the imapproxy r...
by demanl
Fri Sep 29, 2006 7:56 am
Forum: Administrators
Topic: Tomcat crashes after upgrade to 4.0.2
Replies: 13
Views: 1032

Tomcat crashes after upgrade to 4.0.2

[quote]Looks like something is already running on port 110 Make sure that all zimbra services are stopped.ps auxww | grep zimbra or ps auxww | grep tomcat Kill any left over processes,Then check to see if something is running on port 110 netstat -s -aortelnet hostname.domain.com 110john[/QUOTE] Hi.....
by demanl
Thu Sep 28, 2006 10:50 pm
Forum: Installation and Upgrade
Topic: Problem after reboot : tomcat is not running
Replies: 16
Views: 1150

Problem after reboot : tomcat is not running

[quote]Did you try a reinstall?[/QUOTE] I did get the following messages when 'zmcontrol status'Host mail.dadllc.com antispam Running antivirus Running imapproxy Stopped imap4 is not running imap4s is not running pop3 is not running pop3s is not running ldap Running logger Running mailbox Ru...

Go to advanced search