Search found 121 matches

by nfear24
Thu Dec 27, 2007 10:05 pm
Forum: Administrators
Topic: Mail Queues: Server Error Encountered?
Replies: 14
Views: 1416

Mail Queues: Server Error Encountered?

[quote user="mmorse"]zmprov gs mail.email.com | grep zimbraImapSSL[/QUOTE]
I get this.

zimbraImapSSLBindOnStartup: TRUE

zimbraImapSSLBindPort: 993

zimbraImapSSLProxyBindPort: 993

zimbraImapSSLServerEnabled: TRUE
by nfear24
Thu Dec 27, 2007 9:53 pm
Forum: Administrators
Topic: Mail Queues: Server Error Encountered?
Replies: 14
Views: 1416

Mail Queues: Server Error Encountered?

When I run this comand.
zmprov ms server.domain.com zimbraRemoteManagementPort 22
I get:
ERROR: service.INVALID_REQUEST (invalid request: port 993 conflict between

zimbraImapSSLBindPort and zimbraImapSSLProxyBindPort on server mail.email.com)
by nfear24
Thu Dec 27, 2007 9:08 pm
Forum: Administrators
Topic: Mail Queues: Server Error Encountered?
Replies: 14
Views: 1416

Mail Queues: Server Error Encountered?

When I'm in the administration page and I click on the Mail Queues. I get this error:Message: system failure: exception during auth {RemoteManager: mail.email.com->zimbra@mail.email.com:22} Error code: service.FAILURE Method: ZmCsfeCommand.prototype.invoke Details:soap:ReceiverI am currently run...
by nfear24
Tue Nov 27, 2007 4:03 pm
Forum: Administrators
Topic: Testing 5.0RC2 - How To Enable Instant Messaging?
Replies: 20
Views: 1402

Testing 5.0RC2 - How To Enable Instant Messaging?

I have upgraded from RC1 to RC2 and IM icons don't show up or work. They didn't in RC1 and still don't in RC2. I need data so I cant do a clean install. Maybe just wait to the final release and see what happns.
by nfear24
Thu Oct 11, 2007 11:45 pm
Forum: Zimlets
Topic: [SOLVED] samba domains zimlet undeploy not working?
Replies: 5
Views: 517

[SOLVED] samba domains zimlet undeploy not working?

My bad, but I guess I was able to undeploy it through the admin page in the admin extensions. Not sure why it wouldn't undeploy through command line. I guess maybe because it was an admin extension versus zimlet.
Thanks
by nfear24
Thu Oct 11, 2007 11:38 pm
Forum: Zimlets
Topic: [SOLVED] samba domains zimlet undeploy not working?
Replies: 5
Views: 517

[SOLVED] samba domains zimlet undeploy not working?

Oh ya thats the problem it says that the undeploy was successful! But it doesnt remove the samba admin zimlet. Weird.
Thanks Nick
by nfear24
Thu Oct 11, 2007 2:28 pm
Forum: Zimlets
Topic: [SOLVED] samba domains zimlet undeploy not working?
Replies: 5
Views: 517

[SOLVED] samba domains zimlet undeploy not working?

I installed that samba domain zimlet for the admin just checking things out and now it wont remove and undeploy. It says it gets undeployed when I undelploy it in the su zimbra command line. Anyone know how to remove this. So I get two errors when I login to admin console now. This is RC1
by nfear24
Wed Oct 10, 2007 7:42 pm
Forum: Users
Topic: Stats and mail quotas not showing up after upgrade to 5.0RC1
Replies: 2
Views: 174

Stats and mail quotas not showing up after upgrade to 5.0RC1

Yep I'm seeing the same thing. My mail queues arent working either. I get this error: Message: system failure: exception during auth {RemoteManager: mail.server.com->zimbra@mail.server.com:22} Error code: service.FAILURE Method: ZmCsfeCommand.prototype.invoke Details:soap:Receiver Running Ubuntu...
by nfear24
Tue Oct 09, 2007 8:33 pm
Forum: Administrators
Topic: Zimbra 5.0RC1 vs zimbras new online demo
Replies: 6
Views: 643

Zimbra 5.0RC1 vs zimbras new online demo

Well I was hoping that would work for me, but I rebooted my server and still a no go. Oh well just have to wait.
Thanks

Go to advanced search