Search found 56 matches

by Cryophallion
Mon May 14, 2007 8:48 am
Forum: Installation and Upgrade
Topic: Refusing all the prerequisites in installing Zimbra.
Replies: 20
Views: 1061

Refusing all the prerequisites in installing Zimbra.

I don't think upgrading will help your issue. In fact, it will likely make it worse.There is an offsite link: Zimbra on Ubuntu that worked great for me (Most of the other multiple guides I have tried seemed to have unnecessary steps or just plain didn't work). I played with Zimbra a lot unde...
by Cryophallion
Mon May 07, 2007 6:23 am
Forum: Administrators
Topic: spam graph
Replies: 18
Views: 956

spam graph

Does the logger get updated during the install process? I haven't installed the security upgrade yet, but I am wondering if that will reset the logger for me (as the last upgrade is when it stopped working).
UPDATE: Upgrading to 4.5.5 did the trick. Thanks for your help.
by Cryophallion
Thu May 03, 2007 8:42 am
Forum: Administrators
Topic: spam graph
Replies: 18
Views: 956

spam graph

Ubuntu 6.10Same problem: zimbra@mail:~/libexec$ ./zmloggerinit * Creating required directories * Creating database in /opt/zimbra/logger/db/data * Starting logger_mysql server * Loading schema /opt/zimbra/db/loggerdb.sql ERROR 2002 (HY000): Can't connect to local MySQL server through socket '...
by Cryophallion
Thu May 03, 2007 7:13 am
Forum: Administrators
Topic: spam graph
Replies: 18
Views: 956

spam graph

I did search, just obviously not for the right terms.So, the problems continue. I tried several options:zimbra@mail:~$ zmcontrol status Host mail.majortheatre.com antispam Running antivirus Running ldap Running logger Stopped logmysql.server is not running zmlogswatchctl is not running mailbox Runni...
by Cryophallion
Wed May 02, 2007 6:05 am
Forum: Administrators
Topic: spam graph
Replies: 18
Views: 956

spam graph

[quote user="Cryophallion"]So, I am trying to run the commands here... and bash won't seem to let me.It is giving me the errors:-bash: zmloggerinit :command not found Even if I am in the right directory, and can see the command file, I still can't run it. Any ideas?[/QUOTE]So, I am...
by Cryophallion
Wed May 02, 2007 5:59 am
Forum: Administrators
Topic: spam graph
Replies: 18
Views: 956

spam graph

So, I am trying to run the commands here... and bash won't seem to let me.
It is giving me the errors:
-bash: zmloggerinit :command not found

Even if I am in the right directory, and can see the command file, I still can't run it. Any ideas?

Go to advanced search