Search found 48 matches

by kbigger
Mon Aug 10, 2009 1:06 pm
Forum: Zimbra Connector for Blackberry
Topic: Problem moving users between two BES
Replies: 16
Views: 2662

Problem moving users between two BES

Thanks Eugene. I'll vote for 36964 too. We're doing the brute force method a I write this. On 10 BESs...
by kbigger
Fri Aug 07, 2009 9:57 am
Forum: Zimbra Connector for Blackberry
Topic: Problem moving users between two BES
Replies: 16
Views: 2662

Problem moving users between two BES

I'll vote for this one - 50 times.
Eugene, how about a bug for not being able to change BES service account passwords (without registry edits)? Or is that an enhancement?
by kbigger
Thu Jul 02, 2009 9:31 am
Forum: Administrators
Topic: IDNAException in mailbox.log
Replies: 4
Views: 513

IDNAException in mailbox.log

I'm seeing ALOT of this error in the mailbox log:2009-07-02 13:40:50,315 INFO [btpool0-3079] [name=xxxxx.xxxxx@xxxxx.xxx;mid=469;ip=172.16.12.23;ua=ZimbraWebClient - F F3.0 (Win)/5.0.13_GA_2791.RHEL5_64;] account - domain xxxxx.xxx" cannot be converted to ASCII gnu.inet.encoding.IDNAExcepti...
by kbigger
Thu May 21, 2009 2:18 pm
Forum: Administrators
Topic: User Appears on 2 Servers in Web Session Statistics
Replies: 0
Views: 116

User Appears on 2 Servers in Web Session Statistics

I added a couple mail stores and have been moving users via zmmailboxmove. I noticed that several users, some who have been moved, some not, appear on all servers as shown on the Server Statistics->Session-> Web Client Sessions page. A zmprov ga on the accounts shows the correct mail host. The sessi...
by kbigger
Tue May 12, 2009 11:14 am
Forum: Administrators
Topic: [SOLVED] Doc Problem with LDAP Replica Uninstall?
Replies: 1
Views: 353

[SOLVED] Doc Problem with LDAP Replica Uninstall?

Was uninstalling an LDAP replica on my test system before doing production using the multi-server install guide as a ref. I think there may be a typo there that could cause a subsequent ldap stop/start to bomb.My test ldap had replication enabled based on what i found in slapd.conf, although there n...
by kbigger
Thu Apr 02, 2009 8:47 am
Forum: Installation and Upgrade
Topic: Upgrade Failure
Replies: 9
Views: 771

Upgrade Failure

After some diagnostics, it seems that the second mailstore was not talking to the zimbra MTA. I switched the second mailstore to a non-zimbra MTA on our net and the error went away. I switched back to the zimbra MTA, restarted all services on all boxes (mta, store1, and store2) and it worked.
by kbigger
Wed Apr 01, 2009 9:13 am
Forum: Installation and Upgrade
Topic: Upgrade Failure
Replies: 9
Views: 771

Upgrade Failure

Any update on this issue? I'm experiencing the same problem.
My mail store is running RHEL5/64, ZCS version 5.0.13, VM has 6GB RAM, 2CPU.
The problem mail store is number 2 in a 2-store system. The first mail store is identical to the second and it is working properly.
by kbigger
Wed Jan 21, 2009 10:20 am
Forum: Users
Topic: [SOLVED] slow performance in one account
Replies: 7
Views: 756

[SOLVED] slow performance in one account

Have user with 1600+ appts and meeting that's developed a super slow calendar. One question, I seem to recall from previous experience that dumping and reloading cal meeting requests resends all the invites. Is that correct and how does one stop that from happening.
by kbigger
Fri Dec 19, 2008 11:18 am
Forum: Zimbra Connector for Blackberry
Topic: BES wont pass mail to zimbra server
Replies: 0
Views: 193

BES wont pass mail to zimbra server

I filed a support case (00033467) on this and wait for a call but thougt I'd pose the problem here to see if someone has had similar probs;It's a long chain of events:1. We run BES as a local account on the win server to prevent policy pushes (specifically with Outlook/Exchange) from mucking...
by kbigger
Mon Nov 03, 2008 3:02 pm
Forum: Users
Topic: Large Address Lines Fail With a Service Error
Replies: 0
Views: 137

Large Address Lines Fail With a Service Error

Recently users have begun to experience fails when sending mail with many addressees on both the To: and Cc: lines. Sending the message causes a service error dialog and the mailbox.log shows the following:2008-11-03 17:22:33,129 INFO [btpool0-8066] [name=<>;aname=<>.gov;mid=2;ip=10.2.65.45;ua=Zimbr...

Go to advanced search