Search found 48 matches

by 3345JpMaxMan
Sun May 11, 2008 6:50 pm
Forum: Installation and Upgrade
Topic: [SOLVED] Can't access web interface after install - zclient.IO_ERROR in log
Replies: 14
Views: 2031

[SOLVED] Can't access web interface after install - zclient.IO_ERROR in log

Well, having not heard anything else on this - I decided for the 3rd time to go ahead and try a fresh uninstall and reinstall. Low and behold it worked! I am not sure what changed. The only noticeable change I made is when installing I used port 88 instead of port 8080 for the HTTP server.
by 3345JpMaxMan
Sat May 10, 2008 12:59 pm
Forum: Installation and Upgrade
Topic: [SOLVED] Can't access web interface after install - zclient.IO_ERROR in log
Replies: 14
Views: 2031

[SOLVED] Can't access web interface after install - zclient.IO_ERROR in log

FYI - after I removed zmail.tipit.net from the hosts file and refreshed the dns cache: dig zmail.tipit.net ANY; <<>> DiG 9.3.3rc2 <<>> zmail.tipit.net ANY ;; global options: printcmd ;; Got answer: ;; ->>HEADER<;; flags: qr rd ra; QUERY: 1, ANSWER: 2, AUTHORITY: 0, ADDITIONAL: 0;; QUESTION SECTION: ...
by 3345JpMaxMan
Sat May 10, 2008 12:51 pm
Forum: Installation and Upgrade
Topic: [SOLVED] Can't access web interface after install - zclient.IO_ERROR in log
Replies: 14
Views: 2031

[SOLVED] Can't access web interface after install - zclient.IO_ERROR in log

I don't think so...dig zmail.tipit.net A; <<>> DiG 9.3.3rc2 <<>> zmail.tipit.net A ;; global options: printcmd ;; Got answer: ;; ->>HEADER<;; flags: qr rd ra; QUERY: 1, ANSWER: 1, AUTHORITY: 0, ADDITIONAL: 0;; QUESTION SECTION: ;zmail.tipit.net. IN A;; ANSWER SECTION: zmail.tipit.net. 84438 IN A...
by 3345JpMaxMan
Sat May 10, 2008 12:36 pm
Forum: Installation and Upgrade
Topic: [SOLVED] Can't access web interface after install - zclient.IO_ERROR in log
Replies: 14
Views: 2031

[SOLVED] Can't access web interface after install - zclient.IO_ERROR in log

Ok, first, thank you for your continued help. I don't think we are completely understanding each other, but it's ok and I appreciate you sticking with me on this. Now, just to clarify a few things:1. I am using this machine also as a secondary DNS server, thus my reluctance toward the split ...
by 3345JpMaxMan
Sat May 10, 2008 11:16 am
Forum: Installation and Upgrade
Topic: [SOLVED] Can't access web interface after install - zclient.IO_ERROR in log
Replies: 14
Views: 2031

[SOLVED] Can't access web interface after install - zclient.IO_ERROR in log

[quote user="10330phoenix"]It would be far simpler setting up a Split DNS, why don't you want to do that?[/QUOTE]Because I'm using this machine as a secondary DNS server. While I could probably use BIND on one IP and TinyDNS on a second for the secondary DNS - I'd prefer to kee...
by 3345JpMaxMan
Sat May 10, 2008 11:08 am
Forum: Installation and Upgrade
Topic: [SOLVED] Can't access web interface after install - zclient.IO_ERROR in log
Replies: 14
Views: 2031

[SOLVED] Can't access web interface after install - zclient.IO_ERROR in log

I had "DNS Doctoring" enabled on the firewall, but it doesn't seem to be making a difference. "We now have DNS Doctoring enabled on the firewall which will make the firewall return internal IP addresses for lookups which return the external IP address."I guess what I'm lo...
by 3345JpMaxMan
Sat May 10, 2008 10:40 am
Forum: Installation and Upgrade
Topic: [SOLVED] Can't access web interface after install - zclient.IO_ERROR in log
Replies: 14
Views: 2031

[SOLVED] Can't access web interface after install - zclient.IO_ERROR in log

I am trying to avoid setting up split dns. So, I am pursuing the loopback path. I am wondering if that will fix this issue?
I actually already have DJBDNS running on that server and don't want to create any conflicts.
by 3345JpMaxMan
Sat May 10, 2008 9:21 am
Forum: Installation and Upgrade
Topic: [SOLVED] Can't access web interface after install - zclient.IO_ERROR in log
Replies: 14
Views: 2031

[SOLVED] Can't access web interface after install - zclient.IO_ERROR in log

Ok, I am working with our network engineers on this. Would it be accurate to say that I need to be able to connect to SMTP using the public IP from the server itself? i.e. if I am at a terminal on the server:
telnet publicip 25
should solicit a connection? and that that would solve this?
by 3345JpMaxMan
Fri May 09, 2008 1:43 pm
Forum: Installation and Upgrade
Topic: [SOLVED] Can't access web interface after install - zclient.IO_ERROR in log
Replies: 14
Views: 2031

[SOLVED] Can't access web interface after install - zclient.IO_ERROR in log

Ok, I already had selinux disabled. Here are the outputs you requested:
[edited]
ok, I see the issue, the hostname needs to resolve to the private IP or the public IP needs to loop back to the private. Let me make some adjustments and I'll let you know if it worked.
by 3345JpMaxMan
Fri May 09, 2008 1:03 pm
Forum: Installation and Upgrade
Topic: [SOLVED] Can't access web interface after install - zclient.IO_ERROR in log
Replies: 14
Views: 2031

[SOLVED] Can't access web interface after install - zclient.IO_ERROR in log

I am trying to install Zimbra on a Redhat 5 machine that is behind a firewall (I know that the recommendation is to not have it behind a firewall). I have the private IP setup 192.168.1.13 and have the public IP mapped. From my network I have full pass through (all ports) enabled. Everything seems t...

Go to advanced search