Search found 71 matches

by catnipper
Wed Mar 25, 2009 5:55 am
Forum: Zimbra Connector for Blackberry
Topic: Zimbra 6.0
Replies: 11
Views: 1504

Zimbra 6.0

Would be nice if there is no more need of the BES connector. Just gives us hard times! ;-)
by catnipper
Thu Mar 19, 2009 10:45 am
Forum: Developers
Topic: Reconstruct Lotus Notes Document links in web GUI
Replies: 1
Views: 1478

Reconstruct Lotus Notes Document links in web GUI

Hi there, just wanted to ask if anybody already knows how non standard protocols can be handled in the webinterface.For example I still have users sending emails to Zimbra recepients with Domino links inside.Those can be either of a simple hyperlink: 72DC0052017B">LinkOr if selected as Document...
by catnipper
Tue Feb 03, 2009 1:30 pm
Forum: Administrators
Topic: HSM (zmhsm)
Replies: 0
Views: 310

HSM (zmhsm)

Anybody can tell me if there is a reason why "/opt/zimbra/zmhsm --start" is not included in the zimbra crontab?I understand well that the settings you are doing in the administration UI is for the ttl of an object on a storage volume. But as we are currently migrating our users, I would li...
by catnipper
Sun Jan 18, 2009 5:47 pm
Forum: Migration
Topic: imapsync with authuser on Domino
Replies: 4
Views: 641

imapsync with authuser on Domino

Well, yes. That should have been done by the authuser... as "authuser1" having the right to read mails from "user1"! There is a migration tool from Zimbra that should do exactly the same. But it has not proofed to work stable for me.For Outlook I need all the user passwords. That...
by catnipper
Sun Jan 18, 2009 4:09 pm
Forum: Migration
Topic: imapsync with authuser on Domino
Replies: 4
Views: 641

imapsync with authuser on Domino

Nope. The most stable way I found, was to use Outlook to read the messages into a pst file (using IMAP) and migrate using the Outlook tool. The Domino migration tool only worked fine for addresses and calendars...
Of course it would have been nicer not having to know all the user passwords :-(
by catnipper
Tue Dec 23, 2008 9:39 am
Forum: Migration
Topic: imapsync with authuser on Domino
Replies: 4
Views: 641

imapsync with authuser on Domino

Anybody could help me using imapsync the proper way?I am not sure if I use it 100% the right way - but I'd love to read from the Domino source using the 'authuser' option:/usr/bin/imapsync --subscribe --syncinternaldates --host1 192.168.111.252 --user1 cyril.h --authuser1 frank.h --passw...
by catnipper
Wed Dec 03, 2008 7:03 am
Forum: Developers
Topic: GetApptSummariesRequest/SearchRequest
Replies: 0
Views: 207

GetApptSummariesRequest/SearchRequest

Anybody can help? I am trying to compose a search request for a list of users that returns the full calendar details of a list of given accounts instead just the "free/busy times".I am working on Zimbra 5.0.11 NE coding in PHP5. Currently I use a dedicated Zimbra account which has all the ...
by catnipper
Wed Dec 03, 2008 6:23 am
Forum: Developers
Topic: [SOLVED] Get list of users from distribution list using SOAP
Replies: 1
Views: 405

[SOLVED] Get list of users from distribution list using SOAP

I created a workaround by handling the response:

1. extracting all zimbraId's and

2. doing "array_unique" in PHP
If anybody would have a more efficient way...
by catnipper
Mon Dec 01, 2008 1:40 pm
Forum: Developers
Topic: [SOLVED] Get list of users from distribution list using SOAP
Replies: 1
Views: 405

[SOLVED] Get list of users from distribution list using SOAP

I am trying to retrieve the list of users in a distribution list. So far I was working out the following SOAP request to be sent to the server:http://www.w3.org/2003/05/soap-envelope"> 0_..... ..... offset="0" limit="2000" sortBy="name" sortAscending="1" ...
by catnipper
Mon Dec 01, 2008 4:16 am
Forum: Zimbra Connector for Blackberry
Topic: [SOLVED] ZBC - 1 ZCS NE server with multiple domains - Only 1 domain appears in G
Replies: 5
Views: 1286

[SOLVED] ZBC - 1 ZCS NE server with multiple domains - Only 1 domain appears in G

Hi, I was running into problems adding a new domain AFTER deploying the ZBC connector successfully. Suddenly, I was not able anymore to activate users (as I was testing on a 1 user BlackBerry server I can not tell if this also applies for existing users). The solution was found by chance: seems like...

Go to advanced search