Search found 166 matches

by krabina
Mon Jun 28, 2010 6:59 am
Forum: General Questions
Topic: Mail sent with ZD marked as spam
Replies: 10
Views: 1185

Mail sent with ZD marked as spam

hmm. So this means it is actually a problem of the internet service provider (in our case T-Mobile Austria)?The explanation says that ... IP address ranges which should not be delivering unauthenticated SMTP email to any Internet mail server ...Rules/RCVD_IN_PBL - Spamassassin WikiWhich is obvious, ...
by krabina
Mon Jun 28, 2010 6:43 am
Forum: General Questions
Topic: Mail sent with ZD marked as spam
Replies: 10
Views: 1185

Mail sent with ZD marked as spam

Hi,sometimes it happens that mails sent with Zimbra Desktop via an mobile internet connection are marked as spam. The mail goes from one zimbra-account (test) to another (team). Can anybody confirm this? [QUOTE]Return-Path: test@kdz.or.at Received: from server02.kdz.or.at (LHLO xxx.kdz.or.at) (192.1...
by krabina
Fri Jun 25, 2010 11:29 am
Forum: Administrators
Topic: 6.0.7 + Ubuntu 8.04 LTS success?
Replies: 11
Views: 1389

6.0.7 + Ubuntu 8.04 LTS success?

from 6.0.6 to 6.0.7 on Ubuntu 8.04 LTS without a problem!
by krabina
Wed Apr 14, 2010 5:04 am
Forum: Developers
Topic: OpenOffice.org Integration With Google Docs and Zoho
Replies: 6
Views: 885

OpenOffice.org Integration With Google Docs and Zoho

I'd love to see an OOo & Zimbra integration!!
- Bernhard
by krabina
Tue Mar 30, 2010 2:37 pm
Forum: Mobility
Topic: iPhone not sending UTF-8 mails since 3.1.3?
Replies: 6
Views: 623

iPhone not sending UTF-8 mails since 3.1.3?

yes: Bug 45415 – iPhone not sending UTF-8 mails since 3.1.3
I will do some further testing as I have one iPhone with the older OS version using MS Exchange that I will upgrade shorty to 3.1.3. Then we will know whethere or not it's an MS active sync issue or a Zimbra issue.
by krabina
Wed Mar 24, 2010 5:55 am
Forum: Mobility
Topic: iPhone not sending UTF-8 mails since 3.1.3?
Replies: 6
Views: 623

iPhone not sending UTF-8 mails since 3.1.3?

tried to send via pop account with both devices. result: both devices correctly

send utf-8!
so it's not an iphone device issue, it must be somewhere between iphone

exchange support and zimbra mobile...
by krabina
Mon Mar 22, 2010 3:16 am
Forum: Mobility
Topic: iPhone not sending UTF-8 mails since 3.1.3?
Replies: 6
Views: 623

iPhone not sending UTF-8 mails since 3.1.3?

After upgrade to 6.0.5 the problem still persists
by krabina
Fri Mar 19, 2010 7:35 am
Forum: Zimbra Connector for Blackberry
Topic: Any issues with ZCB 5.0.18 and ZCS 6.0.3?
Replies: 5
Views: 1088

Any issues with ZCB 5.0.18 and ZCS 6.0.3?

I haven't really heard from the two users lately, so I think everything works fine now.
by krabina
Thu Mar 18, 2010 5:01 am
Forum: Mobility
Topic: iPhone not sending UTF-8 mails since 3.1.3?
Replies: 6
Views: 623

iPhone not sending UTF-8 mails since 3.1.3?

I filed a bug report:

Bug 45415 – iPhone not sending UTF-8 mails since 3.1.3
by krabina
Thu Mar 11, 2010 8:01 am
Forum: Users
Topic: Are large address books manageable?
Replies: 7
Views: 702

Are large address books manageable?

I just imported more than 13.000 addresses from our address database and provisioned the address book to 4 users.
Everything still works smooth :)
-Bernhard

Go to advanced search