Search found 67 matches

by dkbk
Wed Feb 23, 2011 3:13 pm
Forum: General Questions
Topic: ZD7 Beta 1 cannot print e-mail
Replies: 10
Views: 1225

ZD7 Beta 1 cannot print e-mail

[quote user="dkbk"]Has anbody else encoutered the behavior described in this bug : https://bugzilla.zimbra.com/show_bug.cgi?id=56949 ?[/QUOTE]Nobody else is having this issue ? Given the severity of not being able to print in an e-mail program, I would figure there would be more posts abou...
by dkbk
Fri Feb 18, 2011 5:45 pm
Forum: General Questions
Topic: ZD7 Beta 1 cannot print e-mail
Replies: 10
Views: 1225

ZD7 Beta 1 cannot print e-mail

Has anbody else encoutered the behavior described in this bug : https://bugzilla.zimbra.com/show_bug.cgi?id=56949 ?
by dkbk
Tue Dec 14, 2010 9:57 am
Forum: General Questions
Topic: Problems with Send to> on Windows
Replies: 4
Views: 491

Problems with Send to> on Windows

To flesh out the applications :
Same results as OP for Excel and Word. Doesn't crash all the time but no attachments get sent to the new message.
Adobe complains that that functionality isn't installed.
OpenOffice didn't work either with an empty message there again.
All on windows 7 x64.
by dkbk
Tue Dec 07, 2010 8:31 am
Forum: Zimbra Connector for Outlook
Topic: Outlook sync client
Replies: 600
Views: 40043

Outlook sync client

This might be a bit premature but has anybody tested the blackberry sync setup with the new zcs 7 beta yet ?
What was the outcome ?
I'd love to test it myself but I don't currently have a spare server to run my tests on.
by dkbk
Wed Dec 01, 2010 10:28 am
Forum: General Questions
Topic: Office 2007-2010 documents (docx and xlsx) opening up as zip files under ZD2
Replies: 4
Views: 742

Office 2007-2010 documents (docx and xlsx) opening up as zip files under ZD2

HiI don't know what causes this but ZD2 seems to want to add a .zip to office 2007-2010 documents.It can still be opened manually under Office 2010, but it seems to auto detect that they are zipped files with different extensions which can cause problems.Has anybody else ever reported this ? I d...
by dkbk
Wed Dec 01, 2010 8:49 am
Forum: General Questions
Topic: Saving e-mails locally
Replies: 3
Views: 535

Saving e-mails locally

[quote user="cpaul_carling"]Hivos: Thanks. I had suggested that and the user gave me some push-back. I was hoping for another solution, but if that's all there is, then he'll have to deal with it. Thanks![/QUOTE]This zimlet works like StaXpert but works under ZD2 (not tested under ...
by dkbk
Wed Nov 10, 2010 4:09 pm
Forum: General Questions
Topic: Nothing happens when clicking on "new mail", "reply" or "forward"...
Replies: 30
Views: 2447

Nothing happens when clicking on "new mail", "reply" or "forward"...

As stated above, I was having this issue on one of the system and renaming the Signature on the server fixed the issue.However, I needed to delete the local account completely and create it anew for it to work.Seems that having a signature with non-standard letters and numbers (0 to 9 and a to z) co...
by dkbk
Wed Nov 10, 2010 8:31 am
Forum: General Questions
Topic: [SOLVED] Save e-mails in ZD2 (Email downloader)
Replies: 0
Views: 120

[SOLVED] Save e-mails in ZD2 (Email downloader)

I'm looking at ways to save emails on ZD2.Has anybody found a workable way to save emails on ZD2 ?Edit : Found a new zimlet which by reading its name didn't lead me to believe would have working functionality but I tried it and it works perfectly : Folder Backup As">http://gallery.zimbr...
by dkbk
Thu Aug 19, 2010 7:49 am
Forum: General Questions
Topic: Beta 4 : Signature line spacing issue
Replies: 1
Views: 257

Beta 4 : Signature line spacing issue

Here are the bugzilla numbers :
Helper.exe : Bug 50011 – helper.exe asks for elevated priviledges when launching a new instace of beta 4
Signature : Bug 50012 – Wrong signature spacing in Beta 4
by dkbk
Wed Aug 18, 2010 11:04 am
Forum: General Questions
Topic: Beta 4 : Signature line spacing issue
Replies: 1
Views: 257

Beta 4 : Signature line spacing issue

I haven't seen any mention of this in bugzilla or in the forums yet but with Beta 4, my signatures are double spaced while on ZCS web interface, they're single spaced as usual.It's not consistent behavior either as when I reply to some e-mails, my signature is fine but some others are no...

Go to advanced search