Search found 19 matches

by rickygm
Wed Feb 14, 2018 11:28 pm
Forum: Administrators
Topic: zmconfigd not running
Replies: 11
Views: 6186

Re: zmconfigd not running

looking in the zimbra log, I find this message Feb 14 15:46:42 node-01 zmconfigd[886]: join() gc FAILED Feb 14 15:46:42 node-01 zmconfigd[886]: Hung threads detected (4 total), exiting Feb 14 15:46:43 node-01 postfix/smtps/smtpd[4959]: connect from unknown[172.16.11.83] Feb 14 15:46:44 node-01 sasla...
by rickygm
Wed Feb 14, 2018 10:26 pm
Forum: Administrators
Topic: zmconfigd not running
Replies: 11
Views: 6186

Re: zmconfigd not running

hi , some help?, the service stop s a couple of times a day
by rickygm
Mon Feb 05, 2018 11:57 pm
Forum: Administrators
Topic: Restore single folder
Replies: 5
Views: 1246

Re: RE: Re: Restore single folder

tonster wrote:
rickygm wrote:Is there any other specific I can see? , I saw zmconfigd-log4j.log
Wrong thread?

Sent from my SM-G950U using Tapatalk


ohh , sorry !
by rickygm
Mon Feb 05, 2018 9:11 pm
Forum: Administrators
Topic: zmconfigd not running
Replies: 11
Views: 6186

Re: zmconfigd not running

Is there any other specific I can see? , I saw zmconfigd-log4j.log
by rickygm
Mon Feb 05, 2018 9:01 pm
Forum: Administrators
Topic: Restore single folder
Replies: 5
Views: 1246

Re: Restore single folder

Is there any other specific I can see? , I saw zmconfigd-log4j.log
by rickygm
Mon Feb 05, 2018 7:58 pm
Forum: Administrators
Topic: zmconfigd not running
Replies: 11
Views: 6186

Re: zmconfigd not running

when I try to restart I get this message
Starting zmconfigd ... / opt / zimbra / bin / zmconfigdctl: line 82: kill: (13880) - Not such
by rickygm
Mon Feb 05, 2018 6:44 pm
Forum: Administrators
Topic: zmconfigd not running
Replies: 11
Views: 6186

zmconfigd not running

hi forum , I have an error with zimbra, there are times when this service stops and in the webmail it shows a message zcs upstream server error 504, I have to start the service again so that the mail works again . version in use= su - zimbra -c "zmcontrol -v" Release 8.7.11_GA_1854.RHEL7_6...
by rickygm
Thu Jun 05, 2014 9:03 am
Forum: Administrators
Topic: problem with DL on zimbra
Replies: 2
Views: 298

problem with DL on zimbra

I can send internally to any user without problems, also users of other domains I send and receive without problem, the only problem is with distribution lists.

distribution lists do not work neither internally nor externally
by rickygm
Wed Jun 04, 2014 7:03 pm
Forum: Administrators
Topic: problem with DL on zimbra
Replies: 2
Views: 298

problem with DL on zimbra

forum, I have some problems with distribution groups in zimbra 7, if an email sent to a distribution group fail, shows me a error in the log bounced postfix:Jun 4 15:54:53 mail postfix/error[342]: 9C105A10800A: to=, relay=none, delay=0.01, delays=0/0.01/0/0, dsn=5.0.0, status=bounced (domain.hn) Jun...

Go to advanced search