Search found 47 matches

by pete irvine
Wed May 11, 2011 4:52 pm
Forum: Virtualization
Topic: ova & ovf deployment fails to start - LDAP and Mailbox DEAD
Replies: 8
Views: 1963

ova & ovf deployment fails to start - LDAP and Mailbox DEAD

Managed to make it work. - the system statistics and metrics refuse to start but the server runs - created accounts and now about to test with a flow of mail messages.

Not bad - got it going in 7 days with no help and about 75 hours of trying allsorts of different things.
by pete irvine
Wed May 11, 2011 4:15 pm
Forum: Installation and Upgrade
Topic: Installation FAILS to start on SLES 11
Replies: 11
Views: 966

Installation FAILS to start on SLES 11

[quote user="10330phoenix"]You'll need to provide a bit more information than 'it doesn't work'. - it's not exactly easy to give you an answer otherwise.What's the status of the services? What messages do you get when you start Zimbra? If you're behind a NAT rou...
by pete irvine
Tue May 10, 2011 8:13 pm
Forum: Installation and Upgrade
Topic: Installation FAILS to start on SLES 11
Replies: 11
Views: 966

Installation FAILS to start on SLES 11

The installer complains about not finding gmp, sysstat & sqlite.

These have been installed and the OS verifies that they are there YET the install steadfastly refuses to run.
Perhaps some help available ? suggestions ?
by pete irvine
Mon May 09, 2011 3:52 pm
Forum: Virtualization
Topic: ova & ovf deployment fails to start - LDAP and Mailbox DEAD
Replies: 8
Views: 1963

ova & ovf deployment fails to start - LDAP and Mailbox DEAD

Version seven appliance is not a functioning product until you can install it and it works !
Need to have some Quality control and less Bullsh*t that the spin doctors spout included as "documentation"
by pete irvine
Sun May 08, 2011 7:45 pm
Forum: Virtualization
Topic: 7 Beta - Anti Spam and Anti Virus
Replies: 0
Views: 720

7 Beta - Anti Spam and Anti Virus

The status window on the admin web console reported both AntiSpam and AntiVirus running after installation. After stop all services, followed by start all services, these processes are reported as not running. After Second shutdown and restart of services AntiSpam, AntiVirus and zmconfigd are not ru...
by pete irvine
Sun May 08, 2011 6:36 pm
Forum: Virtualization
Topic: 7 Beta - Interface has Missing Tabs
Replies: 0
Views: 780

7 Beta - Interface has Missing Tabs

The interface for management of the appliance does not allow anything except "Manage Accounts" can not create accounts {1 tab showing on "Zimbra Administration" Tab}.Abandoned 7 Beta in favor of 6. Fixed install - see http://www.zimbra.com/forums/virtualization/49302-ova-deployme...
by pete irvine
Tue May 03, 2011 6:37 pm
Forum: Virtualization
Topic: ova & ovf deployment fails to start - LDAP and Mailbox DEAD
Replies: 8
Views: 1963

ova & ovf deployment fails to start - LDAP and Mailbox DEAD

After the installation (Followed post to get around the DHCP problem during install) the web console says : Zimbra services are not available. Please verify that all services are running on the status tab.Status Tab says all running except Mailbox and LDAP.Can not login to linux distro as root cause...

Go to advanced search