Search found 23 matches

by mrgreiner
Tue Jul 28, 2020 8:43 pm
Forum: Administrators
Topic: Brute force agains Web Service
Replies: 2
Views: 369

Re: Brute force agains Web Service

It worked.

The IP addresses are showing in the logs, as explained in the page. Now I will work in tuning fail2ban to properly use that information.

Tks.

Roberto
by mrgreiner
Tue Jul 28, 2020 5:45 pm
Forum: Administrators
Topic: Brute force agains Web Service
Replies: 2
Views: 369

Brute force agains Web Service

Hi, I know this has been asked before, but I haven't seen a good answer yet. I have a ZCS 8.7 (fully patched) install on Centos 6.10, including zmauditswatch and fail2ban. My logs are also sent to a central syslog server, where they are analyzed by OSSEC. My problem is that someone collected a numbe...
by mrgreiner
Tue Dec 17, 2019 2:29 pm
Forum: Administrators
Topic: zimbraPrefOutOfOfficeReply with accents [solved]
Replies: 2
Views: 995

Re: zimbraPrefOutOfOfficeReply with accents

fs.schmidt wrote:Hi Roberto,

You need to set the LC_ALL for the Zimbra user:

export LC_ALL="pt_BR.UTF-8"

If you will run the zmprov commands in a script, you need to put this line first.


Great!

This made it work correctly.

Thank you,

Roberto
by mrgreiner
Mon Dec 16, 2019 2:29 pm
Forum: Administrators
Topic: zimbraPrefOutOfOfficeReply with accents [solved]
Replies: 2
Views: 995

zimbraPrefOutOfOfficeReply with accents [solved]

Hi, I intend to migrate my domain to a new one, and after migrating all the mailboxs I wish to create new mailboxes with the old addresses, and include an Out of Office message for these informing of the address changes. Since there are many mailboxes, I intend to use zmprov for this. I already foun...
by mrgreiner
Thu Dec 12, 2019 2:06 pm
Forum: Administrators
Topic: Blacklist refresh time?
Replies: 0
Views: 511

Blacklist refresh time?

Hi, I'm having a problem with the spfbl.net blacklist. Someone send an email to us and it was rejected by our Zimbra with a message saying '554 5.7.1 Service unavailable; Client host [<sender IP>] blocked using dnsbl.spfbl.net; https://matrix.spfbl.net/<sender IP>' A went to the above page, checked ...
by mrgreiner
Wed Oct 30, 2019 3:26 pm
Forum: Administrators
Topic: How to find source of attack on Amavis
Replies: 2
Views: 2019

How to find source of attack on Amavis

Hi, for the last 12 hours, Amavis has been trowing the following messages on zimbra.log: Oct 30 12:02:46 zimbra amavis[9683]: (09683-15) _WARN: dns: new_dns_packet (domain=tigressssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssr7.com.multi.surbl.org. type=...
by mrgreiner
Mon Aug 19, 2019 3:25 pm
Forum: Administrators
Topic: Problems with subject encoding
Replies: 0
Views: 459

Problems with subject encoding

Hi, I'm having trouble with the encoding of the subject with some emails. Using the Webclient, as an example, instead of something like: Re: Parcelas Abertas: I'm getting the following: =?ISO-8859-1?Q?Parcelas Abertas: ?= The same email, downloaded using POP3, in Thunderbird, does display properly. ...
by mrgreiner
Thu May 09, 2019 12:06 pm
Forum: Administrators
Topic: Accented characters showing incorrectly after patch 8.7.11_GA_3800.NETWORK
Replies: 0
Views: 714

Accented characters showing incorrectly after patch 8.7.11_GA_3800.NETWORK

Hi, I'm having a problem after installing the patch for my Zimbra ZCS 8.7 (patch 8.7.11_GA_3800.NETWORK). After the patch was installed, accented characters in the subject of some messages is being displayed incorrectly. Previously, those messages arrived like this: [Fundunesp] Uma página foi atuali...
by mrgreiner
Thu Aug 16, 2018 12:02 pm
Forum: Administrators
Topic: Unable to start Zimbra
Replies: 3
Views: 1183

[Solved] Re: Unable to start Zimbra

Hi, I had the same error with 8.8.9. Removing -155 kernel (and running with older -153) everything works again. - Samuli Tks, that was really the problem. I had -147 still installed and booted with that one. It solved the problem. Since uptime is more critical, I will update to -153 in a maintenanc...
by mrgreiner
Thu Aug 16, 2018 11:15 am
Forum: Administrators
Topic: Unable to start Zimbra
Replies: 3
Views: 1183

Unable to start Zimbra

Hi, This night I restarted the Zimbra server due to a kernel update (via APT), and Zimbra is now refusing to start. Seems to be something with the control process itself. If I simply try to stop Zimbra with 'service zimbra stop', the output is the following: Host Stopping vmware-ha...skipped. /opt/z...

Go to advanced search