Search found 40 matches

by thameera
Tue Jun 06, 2017 6:47 am
Forum: Zimbra Chat
Topic: Non-latin symbols in user name shows incorrectly
Replies: 9
Views: 4368

Re: Non-latin symbols in user name shows incorrectly

Thanks This helps me as well. Why don't Zimbra creates the Schema in UTF8 format?
by thameera
Mon Jun 05, 2017 3:10 am
Forum: Zimbra Chat
Topic: Zimbra chat Shows Thai language as question marks
Replies: 1
Views: 1302

Zimbra chat Shows Thai language as question marks

Hi All, Recently upgrade the zimbra server to 8.7 with Zimbra Chat Zimlet. Our users use Thai Language to display name. When we add the user to chat it shows correctly. But when log out and login back to the system Users display as "????? ??????". Is there any setting to setup ? How can I ...
by thameera
Mon Jan 18, 2016 8:00 pm
Forum: Error Reports
Topic: Admin report contain higher number of send mail "from=<>"
Replies: 0
Views: 850

Admin report contain higher number of send mail "from=<>"

Hi All, We install ZImbra 8.6.0_GA_1153.FOSS on Ubuntu 12.04.5 LTS, while checking the reports i found higher number of send mail from username as "from=<>". How could I know which machine generate this message? I gone through the logs but unable to found any clue on sender detail. I found...
by thameera
Mon Apr 06, 2015 8:52 pm
Forum: Administrators
Topic: Restrict one login per account
Replies: 0
Views: 207

Restrict one login per account

Hi All, We are having few users who share their mail accounts ( According to Job function). Users complained that mails are missing while reading and gave errors. I want to restrict the login to one user at a time. If another user try to log in they will get a pop up or error message. Is this option...
by thameera
Sun Mar 01, 2015 6:57 pm
Forum: Administrators
Topic: Network service error has occurred on Web UI
Replies: 3
Views: 800

Network service error has occurred on Web UI

I follow below steps. Create New Certficate --> /opt/zimbra/bin/zmcertmgr createca -new /opt/zimbra/bin/zmcertmgr createcrt -new -days 1024 /opt/zimbra/bin/zmcertmgr deploycrt self /opt/zimbra/bin/zmcertmgr deployca Check the deployed Certificate --> /opt/zimbra/bin/zmcertmgr viewdeployedcrt restart...
by thameera
Thu Feb 19, 2015 6:26 pm
Forum: Administrators
Topic: Cannot search recently added user
Replies: 2
Views: 344

Cannot search recently added user

Before upgrade it was 1hr or so. But after upgrade it never happened. Seems Zimbra not copy all the configurations when upgrading. Thanks For the answer.
by thameera
Wed Feb 18, 2015 2:35 am
Forum: Administrators
Topic: Cannot search recently added user
Replies: 2
Views: 344

Cannot search recently added user

Hi All, Recently we upgrade ZImbra 8.0.4 to 8.6 on Ubuntu 12.04. The problem we have is when we add a new user, user not show on the Global Access List (send mail --> to). when 8.0.4 it shows immediate after add user. Is there any configuration to add ? How much is the default time to sync the add u...
by thameera
Thu Feb 05, 2015 8:48 pm
Forum: Administrators
Topic: Network service error has occurred on Web UI
Replies: 3
Views: 800

Network service error has occurred on Web UI

Hi All, After upgrade the Zimbra 8.0.4 (Ubuntu 12.4) to "Zimbra 8.6.0_GA_1153 (build 20141215195814)" We are getting Network Service Error on web UI Everyday. We have to restart the server to log in to the system. Please help to Resolve the issue. When upgrade I have not installed the addi...
by thameera
Thu Feb 05, 2015 8:27 pm
Forum: Administrators
Topic: "Network service error has occurred"
Replies: 26
Views: 2476

"Network service error has occurred"

Hi, We are getting the same error again today. I saw below logs in "zmmailboxd.out" log file. This error repeats more than 100 times within 1hr. Any one can help on this issue? 2015-02-06 09:12:06.134:WARN:oejs.DoSFilter:qtp509886383-16005:http://192.168.15.11/js/MailCore_all.js.zgz?v=1412...
by thameera
Thu Feb 05, 2015 1:28 am
Forum: Administrators
Topic: "Network service error has occurred"
Replies: 26
Views: 2476

"Network service error has occurred"

Hi, Sorry to reply to an old issue. I came across the same issue today after migrating 8.0.4 to 8.6. System ran 1 day without any issue. After restart the system error disappear. Certificate file valid till 2023. System was on VM VCPU 4 and 4GB RAM. After getting error, have increased the RAM up to ...

Go to advanced search