Search found 20 matches

by Bittone
Tue May 14, 2019 8:28 am
Forum: Administrators
Topic: XZimbra.jsp and AJAX.jsp
Replies: 4
Views: 1471

Re: XZimbra.jsp and AJAX.jsp

Hello mqaroush, bad news: you have been hacked. good news: here you can find everything you need to clean up your server https://forums.zimbra.org/viewtopic.php?f=15&t=65932 . Now as a best practice you should migrate all to a new VM/Server but in some cases that's not feasible so.. good luck. B...
by Bittone
Fri May 10, 2019 9:20 am
Forum: Administrators
Topic: CVE-2019-9670 being actively exploited (Hacked Server)
Replies: 248
Views: 285839

Re: CVE-2019-9670 being actively exploited

Hi guys, first of all: many thanks for the contributors to this topic, I was one of the lazy stupids that did not patch in time and got hacked. Now I have a question: what if the attacker has dumped the whole ldap tree , complete with usernames and passwords? How strong is password encryption in Zim...
by Bittone
Mon Dec 11, 2017 9:34 am
Forum: Administrators
Topic: All services on red after upgreade 8.7.0 -> 8.7.11 FOSS
Replies: 2
Views: 744

Re: All services on red after upgreade 8.7.0 -> 8.7.11 FOSS

Hello Jorge, thanks for your kind and quick answer, unfortunately I don't think this is my case. I'm running Zimbra on Centos 7 and the rsyslog config is exactly the same it was before the upgrade, with UDP port 514 closed, yet it was working before the upgrade. I ran zmcontrol status and I get: zmc...
by Bittone
Sat Dec 09, 2017 1:41 pm
Forum: Administrators
Topic: All services on red after upgreade 8.7.0 -> 8.7.11 FOSS
Replies: 2
Views: 744

All services on red after upgreade 8.7.0 -> 8.7.11 FOSS

Hello,
after upgrading from 8.7.0 to 8.7.11 I have all services in monitoring page on red .
I tried resetting the logger db as suggested in the forum but with no success.
The server (single) seems to working just fine.

I also run /opt/zimbra/libexec/zmfixperms.
Thanks for your kind support

Alberto
by Bittone
Thu Nov 10, 2016 10:51 am
Forum: Administrators
Topic: Statistics no longer working
Replies: 19
Views: 9786

Re: Statistics no longer working

Hello, sorry for the long absence, I applied the solution proposed by JDunphy and graphs are back online. Many thanks for your help and support and for you time. The problem is probably related to update procedures, in my case, a fresh install of FOSS 8.7, the problem occured after some updates on L...
by Bittone
Fri Oct 28, 2016 12:34 pm
Forum: Administrators
Topic: Statistics no longer working
Replies: 19
Views: 9786

Re: Statistics no longer working

Hi Guys, ok a brief update : I restated all services after an update pushed through yum, still I can see all services up, logs are beeing populated. I chacked again /opt/zimbra/zmstat dir and all logs files are continuely updated, the die is already 490MBs big (WOW!). Also /var/log/zimbra-stats.log ...
by Bittone
Tue Oct 25, 2016 9:51 am
Forum: Administrators
Topic: Statistics no longer working
Replies: 19
Views: 9786

Statistics no longer working

Hello, I have a Zimbra 8.7 server on Centos 7 (virtual) and I can no longer access statistics: every graph says "no data available" (or something like that since I'm using Italian locale). I can see that log files in /opt/zimbra/zmstats are correctly populated. In "Server statistics&q...
by Bittone
Tue Sep 06, 2016 8:26 am
Forum: Administrators
Topic: Zimbra 8.7 SMTP Auth fails
Replies: 4
Views: 2743

Re: Zimbra 8.7 SMTP Auth fails

Hello Dualboot, no, it's a clean install on a dedicated VM, nothing running on it apart from zimbra, I only added fail2ban in order to avoid eccessive acoount lockouts. I executed zmprov getAllConfig | grep port and this is the output: zimbraAdminPort: 7071 zimbraAdminProxyPort: 9071 zimbraCBPolicyd...
by Bittone
Tue Sep 06, 2016 7:41 am
Forum: Administrators
Topic: Zimbra 8.7 SMTP Auth fails
Replies: 4
Views: 2743

Re: Zimbra 8.7 SMTP Auth fails

Hello DualBoot, thanks for your kind reply. Yes, it's a mono server, a VM with 16GB ram and 3 xeon (e5) cores assigned, loadaverage is always below 1, it actualy hosts 83 accounts , 7 domains, 330GB worth of emails. Just a small install really. The server is in DMZ with split-brain dns on DNS forwar...
by Bittone
Mon Sep 05, 2016 4:55 pm
Forum: Administrators
Topic: Zimbra 8.7 SMTP Auth fails
Replies: 4
Views: 2743

Zimbra 8.7 SMTP Auth fails

Hello guys, Just today I experienced a complete mulfunction in SMTP auth, the funny thing is that it ocured immediatly after one user changed his password throu webmail. Zimbra is 8.7 on centos 7 . In logs I found: In /var/log/messages: Sep 5 17:43:20 xxxxxxx saslauthd: auth_zimbra_init: zimbra_cert...

Go to advanced search